Musik til festen

Find en fantastisk musiker eller band til jeres bryllup. Vil I have en hyggelig og festlig stemning, så skal musikken være helt i toppen af prioritetslisten til brylluppet. Vælg en musiker eller band, der passer til jeres stil og spiller musik I elsker at lytte og danse til – så får I helt sikkert en fantastisk aften!
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Musiker & DJ Christian Daugaard

Hvad enten det er hyggelig og afdæmpet musik under bryllupsmiddagen eller en DJ der kan fyre op under dansegulvet, du er på udkig efter, så sørger jeg for den helt rigtige stemning til dit bryllup.
Gå til deres hjemmeside

Party On!

Vi giver jer en fest I sent vil glemme! Med Maria i front sætter vi gang i dansegulvet. Vi spiller musik for at underholde og spiller de klassiske hits som du og dine gæster kan skråle med på. Jeres bryllupsfest bliver ikke den samme uden livemusik med Party On! - så hvad venter du på?
Gå til deres hjemmeside

TEG Disco

Når du booker os, kan du stole på, at vi har styr på vores del af opgaven. Vi gør os umage, og du vil opleve en høj grad af service og personlig kontakt, når du samarbejder med os. Det er dét, vores kunder fremhæver, når de vælger os igen og igen.
Gå til deres hjemmeside

Michael Hausted

Ønsker du en musiker der spiller afdæmpet og professionelt live musik under middagen, men som samtidigt også ved præcis, hvordan man får folk op af stolene og i festligt humør – så book Michael Hausted til dit bryllup.