Musik og underholdning

Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

TEG Disco

Når du booker os, kan du stole på, at vi har styr på vores del af opgaven. Vi gør os umage, og du vil opleve en høj grad af service og personlig kontakt, når du samarbejder med os. Det er dét, vores kunder fremhæver, når de vælger os igen og igen.
Gå til deres hjemmeside

Valiant Onemanband

Vi tilbyder mange forskellige løsninger på musik til dit bryllup - f.eks. kan musikpakken ud over underholdning med live dansemusik også indeholde DJ, dinnermusik, hyggemusik til reception, enkelte sange til vielsen. Vi glæder os til at servicere jer.
Gå til deres hjemmeside

Lej-en-Dj.dk

Vi er et af landets største DJ-Bureauer med mere end 150 DJ’s tilknyttet. Bryllupsfester er altid af højeste prioritet for os, da vi ved hvor meget dagen betyder for både brudepar og gæster. Vi medbringer altid et mobildiskotek skræddersyet efter jeres præferencer.
Gå til deres hjemmeside

VoksenDisco

Ønsker I et fyldt dansegulv og en stemning der er i top til Jeres bryllup, så vil vi gerne fyre op under stemningen for Jer - på professionel vis, naturligvis. Med de rigtige sange, spillet på det rigtige tidspunkt og i den rigtige rækkefølge, er I garanteret, at I og Jeres gæster vil more Jer og danse til langt ud på natten.
Gå til deres hjemmeside

Trier festfyrværkeri

Slut en fantastisk dag af med et kæmpe brag eller imponér dine bryllupsgæster med et velkomponeret fyrværkerishow lige efter brudevalsen eller desserten! Fyrværkeri som en del af en bryllupsdag fyldt med romantik er helt på sin plads. Bryllupsfyrværkerierne fra Trier indeholder et sandt væld af professionelt festfyrværkeri af høj kvalitet.

Vær den første leverandør

Se mere