Musik og underholdning

Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Ilbjerg Fyrværkerifabrik

Bryllupsfyrværkeri er enormt romantisk og når du vælger os til at stå for det, så vælger du et hold med rigtige fyrværkeri entusiaster som lever for at lave et helt spektakulært show til jeres bryllup. Vi lover dig at du og dine gæster bliver imponeret over det smukke show.
Gå til deres hjemmeside

Adam Aldridge – psykologisk entertainer / tryllekunstner

Ønsker du anderledes underholdning til dit bryllup, hvor dine gæster er helt opslugt af showet, så skal du booke Adam Aldridge. Med et glimt i øjet og stor ekspertise underholder Adam jer med enten tryllekunster, komik eller bugtaler - som du ikke har set før.
Gå til deres hjemmeside

West Coast Helicopters

Drømmer I om at ankomme til festen på en helt særlig og storslået måde, så er West Coast Helicopters den perfekte løsning for jer. De dækker hele Danmark, og de skræddersyer gerne et tilbud der lige præcis passer til jer. Hos West Coast Helicopters er det kun fantasien der sætter grænser, og de er behjælpelige med alt fra bryllup og polterabend til cargo- og VIP-flyvninger.
blankGå til deres hjemmeside

Thomas Zinther & Co.

ThomaZ band tilbyder både dinnermusik og liveband til jeres store dag. Vi har spillet til mange hundrede fester og og har kæmpe erfaring med bryllupper. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme netop jeres ønsker.
blankGå til deres hjemmeside

MusikDJ – Alsidig DJ til bryllup

MusikDJ booker DJs til bryllupper med den holdning, at musikken skal være i øjenhøjde med jer og jeres gæster. Vi er landets bedst rated på Trustpilot og elsker at give en sublim service.
blankGå til deres hjemmeside

Dennis Beokow

Er I på udkig efter exceptionel underholdning, der tilføjer den perfekte atmosfære, fest, magi og forbløffelse på én gang, så er det Dennis Beokow I skal booke som underholdning til jeres bryllup. Læs mere om de 3 forskellige bryllupsshows som Dennis tilbyder.

Vær den første leverandør

Se mere