Musik og underholdning

Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Kampler kunst

Jeg maler kunst sammen med jeres gæster til reception eller fest. Guider, hjælper og kreerer et helt unikt og personligt, evigt minde fra alle dem, der betyder mest i jeres liv på jeres store dag.
Gå til deres hjemmeside

Supreme Fireworks

Fyrværkeri til dit bryllup kan være lige som du ønsker det. Vi sammensætter i fællesskab med jer et helt unikt bryllupsfyrværkeri. Hos os anvender vi fyrværkeri af meget høj kvalitet og i mange forskellige farver, så det er kun fantasien der sætter grænser.
Gå til deres hjemmeside

Michael Hausted

Ønsker du en musiker der spiller afdæmpet og professionelt live musik under middagen, men som samtidigt også ved præcis, hvordan man får folk op af stolene og i festligt humør – så book Michael Hausted til dit bryllup.
Gå til deres hjemmeside

Nordic Star Fireworks

Et fantastisk bryllupsfyrværkeri afslutter jeres bryllup på en uforglemmelig måde inden gæsterne tager hjem. Vi sammensætter et festfyrværkeri til jeres bryllup ud fra jeres ønsker og vi står ligeledes for alt det praktiske, så I blot kan slappe af og nyde jeres store dag.
Gå til deres hjemmeside

TEG Disco

Når du booker os, kan du stole på, at vi har styr på vores del af opgaven. Vi gør os umage, og du vil opleve en høj grad af service og personlig kontakt, når du samarbejder med os. Det er dét, vores kunder fremhæver, når de vælger os igen og igen.
Gå til deres hjemmeside

Trier festfyrværkeri

Slut en fantastisk dag af med et kæmpe brag eller imponér dine bryllupsgæster med et velkomponeret fyrværkerishow lige efter brudevalsen eller desserten! Bryllupsfyrværkerierne fra Trier indeholder et sandt væld af professionelt festfyrværkeri af høj kvalitet. Priser fra 9.950
Gå til deres hjemmeside

Musiker & DJ Christian Daugaard

Hvad enten det er hyggelig og afdæmpet musik under bryllupsmiddagen eller en DJ der kan fyre op under dansegulvet, du er på udkig efter, så sørger jeg for den helt rigtige stemning til dit bryllup.
Gå til deres hjemmeside

Saturn Fireworks

Overrask dine bryllupsgæster med et fantastisk fyrværkerishow på jeres store dag! Vi har mange års erfaring med at gøre den store dag endnu mere særlig for både brudepar og gæster med vort specielle bryllupsfyrværkeri.
Gå til deres hjemmeside

Party On!

Vi giver jer en fest I sent vil glemme! Med Maria i front sætter vi gang i dansegulvet. Vi spiller musik for at underholde og spiller de klassiske hits som du og dine gæster kan skråle med på. Jeres bryllupsfest bliver ikke den samme uden livemusik med Party On! - så hvad venter du på?

Vær den første leverandør

Se mere