Musik og underholdning

Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Kampler kunst

Jeg maler kunst sammen med jeres gæster til reception eller fest. Guider, hjælper og kreerer et helt unikt og personligt, evigt minde fra alle dem, der betyder mest i jeres liv på jeres store dag.
Gå til deres hjemmeside

MusikDJ – Alsidig DJ til bryllup

MusikDJ booker DJs til bryllupper med den holdning, at musikken skal være i øjenhøjde med jer og jeres gæster. Vi er landets bedst rated på Trustpilot og elsker at give en sublim service.
Gå til deres hjemmeside

Adam Aldridge – psykologisk entertainer / tryllekunstner

Ønsker du anderledes underholdning til dit bryllup, hvor dine gæster er helt opslugt af showet, så skal du booke Adam Aldridge. Med et glimt i øjet og stor ekspertise underholder Adam jer med enten tryllekunster, komik eller bugtaler - som du ikke har set før.
blankGå til deres hjemmeside

Dennis Beokow

Er I på udkig efter exceptionel underholdning, der tilføjer den perfekte atmosfære, fest, magi og forbløffelse på én gang, så er det Dennis Beokow I skal booke som underholdning til jeres bryllup. Læs mere om de 3 forskellige bryllupsshows som Dennis tilbyder.
blankGå til deres hjemmeside

Thomas Zinther & Co.

ThomaZ band tilbyder både dinnermusik og liveband til jeres store dag. Vi har spillet til mange hundrede fester og og har kæmpe erfaring med bryllupper. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme netop jeres ønsker.
blankGå til deres hjemmeside

Ilbjerg Fyrværkerifabrik

Bryllupsfyrværkeri er enormt romantisk og når du vælger os til at stå for det, så vælger du et hold med rigtige fyrværkeri entusiaster som lever for at lave et helt spektakulært show til jeres bryllup. Vi lover dig at du og dine gæster bliver imponeret over det smukke show.

Vær den første leverandør

Se mere