Musik og underholdning

Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Thomas Zinther & Co.

ThomaZ band tilbyder både dinnermusik og liveband til jeres store dag. Vi har spillet til mange hundrede fester og og har kæmpe erfaring med bryllupper. Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme netop jeres ønsker.
Gå til deres hjemmeside

Adam Aldridge – psykologisk entertainer / tryllekunstner

Ønsker du anderledes underholdning til dit bryllup, hvor dine gæster er helt opslugt af showet, så skal du booke Adam Aldridge. Med et glimt i øjet og stor ekspertise underholder Adam jer med enten tryllekunster, komik eller bugtaler - som du ikke har set før.
Gå til deres hjemmeside

TEG Disco

Når du booker os, kan du stole på, at vi har styr på vores del af opgaven. Vi gør os umage, og du vil opleve en høj grad af service og personlig kontakt, når du samarbejder med os. Det er dét, vores kunder fremhæver, når de vælger os igen og igen.
Gå til deres hjemmeside

Michael Hausted

Ønsker du en musiker der spiller afdæmpet og professionelt live musik under middagen, men som samtidigt også ved præcis, hvordan man får folk op af stolene og i festligt humør – så book Michael Hausted til dit bryllup.
Gå til deres hjemmeside

MusikDJ – Alsidig DJ til bryllup

MusikDJ booker DJs til bryllupper med den holdning, at musikken skal være i øjenhøjde med jer og jeres gæster. Vi er landets bedst rated på Trustpilot og elsker at give en sublim service.
Gå til deres hjemmeside

Dennis Beokow

Er I på udkig efter exceptionel underholdning, der tilføjer den perfekte atmosfære, fest, magi og forbløffelse på én gang, så er det Dennis Beokow I skal booke som underholdning til jeres bryllup. Læs mere om de 3 forskellige bryllupsshows som Dennis tilbyder.
Gå til deres hjemmeside

Ilbjerg Fyrværkerifabrik

Bryllupsfyrværkeri er enormt romantisk og når du vælger os til at stå for det, så vælger du et hold med rigtige fyrværkeri entusiaster som lever for at lave et helt spektakulært show til jeres bryllup. Vi lover dig at du og dine gæster bliver imponeret over det smukke show.
Gå til deres hjemmeside

Nordic Star Fireworks

Et fantastisk bryllupsfyrværkeri afslutter jeres bryllup på en uforglemmelig måde inden gæsterne tager hjem. Vi sammensætter et festfyrværkeri til jeres bryllup ud fra jeres ønsker og vi står ligeledes for alt det praktiske, så I blot kan slappe af og nyde jeres store dag.
Gå til deres hjemmeside

Kampler kunst

Jeg maler kunst sammen med jeres gæster til reception eller fest. Guider, hjælper og kreerer et helt unikt og personligt, evigt minde fra alle dem, der betyder mest i jeres liv på jeres store dag.

Vær den første leverandør

Se mere