Feststeder

Over hele landet findes et bredt udvalg af smukke og fantastiske feststeder til bryllup. Men det er ikke nemt at finde STEDET. Husk at overveje hvilken fest I vil have, hvad jeres stil er og hvad I mest er til, inden I begynder at besøge steder. Tag en snak om hvad jeres drømmebryllup indeholder, hvordan skal det se ud og hvordan skal stemningen være på stedet.
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Crowne Plaza Copenhagen Towers

Lad den store indendørs skov, på Danmarks mest bæredygtige hotel, danne rammen om din unikke fest, hvor de kulinariske oplevelser og den personlige service er i særklasse, og hvor et dedikeret team sørger for, at I kan nyde Jeres uforglemmelige dag.
Gå til deres hjemmeside

Radisson Collection Royal Hotel

Jeres drømmebryllup bliver til virkelighed på Radisson Collection Royal Hotel, Copenhagen. Tag på en uforglemmelig rejse, hvor vi fejrer begyndelsen af jeres fælles fortælling. Skræddersyet helt ned til mindste detalje med uendelige muligheder, skaber vi en fortryllende dag.
Gå til deres hjemmeside

Strandhotellet Blokhus

Hos os danner de luksuriøse rammer i ægte badehotelsstil, hvor enhver detalje er kælet for, de perfekte rammer for et fantastisk bryllup. Vores kompetente køkkenteam sikrer kulinariske oplevelser, så du og dine gæster får en madoplevelse i særklasse.
blankGå til deres hjemmeside

Skoemagerkroen

Når I holder bryllup på Skoemagerkroen, kun 25 min. fra KBH er der tænkt over alle detaljer, så I kan slappe af med gæsterne. Vi rummer både små, intime bryllupper og store, ekstravagante, i vores 4 smukke sale og stuer. Vi leverer også mad ud af huset til dit event.
blankGå til deres hjemmeside

Kragerup Gods

Vores festkoordinatorer, kokke og tjenere har mange års erfaring med bryllup og fest og vil stå for alle detaljer på jeres store dag. Vælg imellem 5 festlokaler, som har hver sin charme og historiske karakter, og kan pyntes op, som I ønsker det. Vi glæder os til at vise jer rundt.
blankGå til deres hjemmeside

Copenhagen Marriott

Drømmer du om at holde dit bryllup i smukke lokaler med panoramaudsigt over Københavns havnekanal? Så er Copenhagen Marriott det perfekte sted, hvor rammer, traktement og service er 5-stjernet - og hvor alt kan lade sig gøre.
blankGå til deres hjemmeside

Klitrosen

Vi elsker bryllupper og vi sætter en stor ære i at få lov til at være med til at fejre den store dag. Vi gør os altid umage og gør alt vi kan for at opfylde jeres bryllupsdrømme i samarbejde med jer. Naturen omkring Klitrosen er fantastisk og skal opleves.
blankGå til deres hjemmeside

Skt. PETRI

SKT. PETRI tilbyder alt fra lyse og moderne lokaler til mindre intime rum, og har plads til både det store og det lille bryllup. Køkkenet arbejder altid med udgangspunkt i sæsonerne, og med hotellets unikke gårdhave der har udsigt til de charmerende byhuse, danner SKT. PETRI den perfekte ramme for dit næste bryllup.