Feststeder

Over hele landet findes et bredt udvalg af smukke og fantastiske feststeder til bryllup. Men det er ikke nemt at finde STEDET. Husk at overveje hvilken fest I vil have, hvad jeres stil er og hvad I mest er til, inden I begynder at besøge steder. Tag en snak om hvad jeres drømmebryllup indeholder, hvordan skal det se ud og hvordan skal stemningen være på stedet.
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Herthadalen

Med kun 30 min til København, ligger Herthadalen placeret i rolige naturomgivelser nær Roskilde. Her ynder vi at give alle gæster en gastronomisk oplevelse hvor bæredygtighed, lokale råvarer og økologi er i centrum. Alle lokaler er indrettet med nordisk æstetik for øje, og med plads til alt fra 2 - 200 personer
Gå til deres hjemmeside

SKOVSHOVED HOTEL

Bryllup er den store kærlighedsfest. En dag, I ganske givet har drømt om, ser frem til, fantaserer om og har sommerfugle i maven over. Vores ønske er at give jer en dag, der er jeres. Vi hjælper jer lige fra planlægningen til borddækningen.
Gå til deres hjemmeside

NO16

Flotte eksklusive rammer i hjertet af Aarhus ved DOKK1 Kapacitet: 100 personer / Gåafstand til +1000 p-pladser / Tilhørende 200m2 tagterrasse med smuk panorama udsigt over Aarhus havn og midtby / Landsdækkende catering service
Gå til deres hjemmeside

Restaurant Kanalen

I dette smukke gamle Anneks på Christianshavn, er bjælkerne fritlagte, pejsen åben og væggene fyldt med historie. Anneksets charmerende gårdhave og kanalen få meter herfra er med til at sætte scenen for denne særlige bryllups-location med de perfekte rammer.
Gå til deres hjemmeside

Klitrosen

Vi elsker bryllupper og vi sætter en stor ære i at få lov til at være med til at fejre den store dag. Vi gør os altid umage og gør alt vi kan for at opfylde jeres bryllupsdrømme i samarbejde med jer. Naturen omkring Klitrosen er fantastisk og skal opleves.
Gå til deres hjemmeside

Frilandsmuseets Restaurant

Vi har unikke, historiske rammer med plads til både det lille og det helt store bryllup, og vores køkkenchef sørger for helt specielle smagsoplevelser fra det franske og internationale køkken. Direkte adgang fra salen til vores hyggelige have.
Gå til deres hjemmeside

Glostrup Park Hotel

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse! Hos os får du smukke, lyse festlokaler, smilende og serviceminded personale og byparken med de flotte store træer og den lille hvide bro ved søen. I køkkenet arbejder vi med de bedste råvarer og dygtige kokke.
Gå til deres hjemmeside

Skjalm Hvide Hotel

Vi er et lille hotel med stor personlighed og vi ser det som vores vigtigste opgave, at I og jeres gæster går herfra med dejlige minder fra en skøn aften. Holder du din fest hos os, kan du sætte dig til bords vel vidende, at der er tænkt på alle detaljer.

Dalby Hotel & Restaurant Bregnen

Se mere

Øbjerggaards Selskabslokaler

Se mere