Feststeder

Over hele landet findes et bredt udvalg af smukke og fantastiske feststeder til bryllup. Men det er ikke nemt at finde STEDET. Husk at overveje hvilken fest I vil have, hvad jeres stil er og hvad I mest er til, inden I begynder at besøge steder. Tag en snak om hvad jeres drømmebryllup indeholder, hvordan skal det se ud og hvordan skal stemningen være på stedet.
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Slotsferie Danmark

Slotsferie Danmark udlejer en lang række eventyrlige slotte, herregårde, jagthytter og charmerende huse til både private og virksomheder. Vores boliger kan danne en eventyrlig ramme for jeres næste ferie, bryllup eller familiefest. Kontakt os for at finde stedet, der passer til jeres fest.
Gå til deres hjemmeside

Jægerhuset

Restaurant Jægerhuset i Holte ligger med smuk udsigt ned til Furesøen og er det perfekte sted at afholde jeres bryllup. Vi har små og store lokaler til at danne rammerne om livets store fest. Vi sætter en stor ære i at afholde bryllupper og har mange års erfaring.
Gå til deres hjemmeside

Mogens Dahl Koncertsal

Vi huser nogle af de mest unikke bryllupslokaler i København, hvor eksklusivitet og intimitet forenes under ét og samme tag. De tre sale og den hyggelige, brostensbelagte gårdhave danner skønne og diskrete rammer om jeres livs fest – intet er overladt til tilfældighederne. Mogens Dahl Koncertsal har altid kun ét bryllup i huset ad gangen, hvilket betyder at I som brudepar har gården og koncertsalen eksklusivt.
Gå til deres hjemmeside

NO16

Flotte eksklusive rammer i hjertet af Aarhus ved DOKK1 Kapacitet: 100 personer / Gåafstand til +1000 p-pladser / Tilhørende 200m2 tagterrasse med smuk panorama udsigt over Aarhus havn og midtby / Landsdækkende catering service
Gå til deres hjemmeside

Glostrup Park Hotel

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse og vi mener at det er et løfte vi kan holde. Hos os får du smukke, lyse festlokaler, smilende og servicemindet personale og byparken med de flotte store træer og den lille hvide bro ved søen. I køkkenet arbejder vi med de bedste råvarer og dygtige kokke.
Gå til deres hjemmeside

SKOVSHOVED HOTEL

Bryllup er den store kærlighedsfest. En dag, I ganske givet har drømt om, ser frem til, fantaserer om og har sommerfugle i maven over. Vores ønske er at give jer en dag, der er jeres. Vi hjælper jer med planlægningen, sammen vender vi idéer, muligheder og detaljer – fra budget, bordplan og maden på tallerkenen til blomsterne på bordet. Så det bliver lige nøjagtig den dag, I drømmer om.
Gå til deres hjemmeside

Skjalm Hvide Hotel

Vi er et lille hotel med stor personlighed og vi ser det som vores vigtigste opgave, at I og jeres gæster går herfra med dejlige minder fra en skøn aften. Holder du din fest hos os, kan du sætte dig til bords vel vidende, at der er tænkt på alle detaljer. Vi byder dig indenfor i hyggelige rammer til dit bryllup og en smagsoplevelse udover det sædvanlige.
Gå til deres hjemmeside

Restaurant Mejeriet Vilhelmsborg

Hold dit bryllup hos os i naturskønne omgivelser tæt på Aarhus, vi lover dig til gengæld en oplevelse for livet og tager dig og dine gæster med på en kulinarisk rejse på denne særlige dag. Vi har de smukkeste bryllupslokaler med et skønt lys og en fantastisk udsigt.
Gå til deres hjemmeside

Klitrosen

Vi elsker bryllupper og vi sætter en stor ære i at få lov til at være med til at fejre den store dag. Vi gør os altid umage og gør alt vi kan for at opfylde jeres bryllupsdrømme i samarbejde med jer. Naturen omkring Klitrosen er fantastisk og sammen med de smukke lokaler danner de en perfekt ramme for jeres bryllup.
Gå til deres hjemmeside

Restaurant Kanalen

I dette smukke gamle Anneks på Christianshavn, er bjælkerne fritlagte, pejsen åben og væggene fyldt med historie. Anneksets charmerende gårdhave og kanalen få meter herfra er med til at sætte scenen for denne særlige bryllups-location. De perfekte rammer til jeres store dag.

Øbjerggaards Selskabslokaler

Se mere

Dalby Hotel & Restaurant Bregnen

Se mere