Drinks, barer & vin

Find drinks og barer, bartendere, cocktailkurser, vin og meget mere. Skab den fedeste fest til jeres bryllup – så er I sikre på at dansegulvet bliver fyldt og folk får en fantastisk aften. Se vores liste over leverandører her.
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Just Serve It

Vi specialiserer os i at levere forblandede kvalitets drinks i cocktail dispensere til alle livets fester. Vi gør det nemt og tilgængeligt for enhver at servere lækre og velsmagende cocktails. Bestil lige den variant, der falder i din smag. Du modtager 1 glasdispenser pr. drinktype, 1 transportdunk med drikken i, 1 pose isterninger, pynt og sugerør.
Gå til deres hjemmeside

Bartenderudlejning

Uanset om du skal leje en hel bar, en bartender eller tilbehør til din bar så har vi løsningen til dig. Vores komplette cocktailbar er den mest populære løsning. Med en komplet bar får du alt, så du ikke skal stå for noget selv og blot kan nyde dine gæster og fest. Vi glæder os til at servicere dig.
Gå til deres hjemmeside

Rosé.dk

Vi er eksperter indenfor fantastiske, kvalitets rosévine til enhver med god smag. En god rosévin er festlig og syner godt i glasset og vil helt sikkert være et hit til jeres bryllup. Hos os får du kun det bedste af det bedste, og vi glæder os til at hjælpe jer med at imponere jeres gæster. Hos os får du desuden smagsgaranti, dvs. kan du ikke lide den modtagne vin, så tager vi den retur. Vi leverer nemt lige til din dør.
Gå til deres hjemmeside

BartenderBar.dk

Vi er et landsdækkende bartender- og cocktailbureau med nogle af landets bedste cocktailbartendere tilknyttet, og er hvert år ude til mere end 100 bryllupsfester. Vi medbringer den mobile cocktailbar, bartendere, spiritus/alkohol, frisk frugt, is og glas lige efter dine ønsker.