DJ & Jukeboks

Vil I have en rigtig god fest skal I uden tvivl vælge en DJ eller en jukeboks. Med en DJ kan I på forhånd snakke med vedkommende om, hvilken stil han har og I har, hvilken musik han spiller, og hvad I godt kan lide, derudover kan gæsterne være med inde over musikken og sikre at dansegulvet gløder. Hvis I har været med til en fest med jukeboks, ved I uden tvivl hvor underholdende det er. En jukeboks samler folk og bryllupsgæsterne vil uden tvivl kaste sig over den og vælge deres yndlingsnumre.
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Valiant Onemanband

Vi tilbyder mange forskellige løsninger på musik til dit bryllup - f.eks. kan musikpakken ud over underholdning med live dansemusik også indeholde DJ, dinnermusik, hyggemusik til reception, enkelte sange til vielsen. Vi glæder os til at servicere jer.
Gå til deres hjemmeside

Lej-en-Dj.dk

Vi er et af landets største DJ-Bureauer med mere end 150 DJ’s tilknyttet. Bryllupsfester er altid af højeste prioritet for os, da vi ved hvor meget dagen betyder for både brudepar og gæster. Vi medbringer altid et mobildiskotek skræddersyet efter jeres præferencer.
Gå til deres hjemmeside

VoksenDisco

Ønsker I et fyldt dansegulv og en stemning der er i top til Jeres bryllup, så vil vi gerne fyre op under stemningen for Jer - på professionel vis, naturligvis. Med de rigtige sange, spillet på det rigtige tidspunkt og i den rigtige rækkefølge, er I garanteret, at I og Jeres gæster vil more Jer og danse til langt ud på natten.
Gå til deres hjemmeside

Dansk DJ Service

Igennem de sidste 15 år har vi været en af Danmarks førende leverandører af profesionelle bryllups-DJs, til danske brudepar. Vil I være sikre på et fyldt dansegulv og en professionel afvikling fra start til slut, så skal I vælge Dansk DJ Service. Priser fra 3.499,-