Bruden

Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

CurvyliciousBride

Vi har et fint udvalg i festkjoler, brudesko og accessories til dit bryllup eller den næste fest du skal til. Vi rådgiver dig, så du kommer hjem med lige præcis det, du har brug for.
Gå til deres hjemmeside

Skott i Rold

Vi tilbyder kjoler i flere modeller og størrelser. Som de eneste i Nordjylland forhandler vi de eksklusive mærker; Pronovias og Mark Lesley. Derudover har vi mærker som bla. Ladybird, Nixa, Sincerity og Tre`s Chic. Vi har vores egen systue i huset som kan være behjælpelig med tilretning.
Gå til deres hjemmeside

CurvyliciousBride

Vi er dine specialister indenfor brudekjoler til kvinder med former og plussize og tilbyder kun smukke brudekjoler i størrelse 44-60. Hos os tager vi os god tid til at hjælpe dig så du finder drømme brudekjolen. Vi har desuden også et fint udvalg i festkjoler og accessories.
Gå til deres hjemmeside

Skott i Rold

Som gæst til en særlig begivenhed vil du helt sikkert gerne gøre noget ekstra ud af dig selv. Mange køber et helt nyt outfit, når de f.eks. skal være gæst til et bryllup. Vi tilbyder selskabskjoler og andre smukke outfits, som et stilfuldt og sikkert valg til den næste festlige lejlighed.
Gå til deres hjemmeside

Ivalos Bryllup

Hos Ivalos Bryllup tager vi os god tid til at hjælpe dig med at finde din drømme brudekjole. Book en tid og tag gerne din mor, søster og bedste veninde med til en dejlig dag med forkælelse. Vi har smukke brudekjoler i alle prisklasser og designs. Foto: Christina Søs savage, Sorø
Gå til deres hjemmeside

Krøyers Brudekjoler

Vores mål er at at tilgodese dine drømme og ønsker som brud, så du går herfra med følelsen af at være blevet hørt og forstået og selvfølgelig også med drømmekjolen. Vi har altid et stort udvalg af smukke brudekjoler til gode priser, der matcher ethvert budget.
Gå til deres hjemmeside

Buch Couture

Sammen med dig, skaber vi din perfekte brudekjole, som fremhæver både din personlighed og dine former. Alle vores kjoler bliver skabt fra bunden, med respekt for traditioner og frihed til at skabe det perfekte design.
Gå til deres hjemmeside

Le Gance Haute Couture

Med en skræddersyet brudekjole fra Le Gance er du garanteret; den bedste kvalitet, adgang til de bedste skræddere i landet, perfekt fit, en tryg proces fra start til slut, service du ikke oplever andre steder og en eksklusiv oplevelse med at finde din drømmebrudekjole.
Gå til deres hjemmeside

Von Barner Bride

Hos os finder du både kendte brands og nye, spændende leverandører, som vi er eneforhandlere af. Det gør vores udvalg meget spændende, uanset om du er til den klassiske smukke brudekjole eller til en kjole med lidt mere kant.

Bente’s Brudedesign

Se mere

Brud & Galla

Se mere

Say Oui

Se mere

Lucca Bride

Se mere