Bruden

Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Fuhrmanns

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas på din bryllupsdag og derfor vil vi gøre alt for, at vi finder den helt rigtige brudekjole til dig. Derfor tilbyder vi alle kommende brude en unik og personlig vejledning og lægger stor vægt på at give en professionel service igennem hele forløbet.
Gå til deres hjemmeside

Love Lou

Stilrene, enkle og klassiske linjer i bløde materialer der bevæger sig naturligt. Love Lou Kjoleatelier har et godt udvalg af fine festkjoler. Uanset om du skal til galla, være gæst til et bryllup eller blot ønsker en fin kjole til pænt brug, så kan du hos os få råd og vejledning til at finde en kjole der passer dig.
Gå til deres hjemmeside

Bride Fashion, Virum

Ingen kjole er perfekt uden det rigtige tilbehør. Vi giver dig et bredt sortiment af brudesko såvel som slør og andet tilbehør, der vil fuldende dit brudelook.
Gå til deres hjemmeside

Esta La Milla

Det er nu dit eventyr begynder! Vi har landets største udvalg af brudekjoler både fra danske og udenlandske designere og ønsker at yde dig den bedste service, så du kan finde din drømme brudekjole. Book din tid til prøvning allerede i dag! Vi har parkering lige ved døren.
Gå til deres hjemmeside

Skott i Rold

Som gæst til en særlig begivenhed vil du helt sikkert gerne gøre noget ekstra ud af dig selv. Mange køber et helt nyt outfit, når de f.eks. skal være gæst til et bryllup. Vi tilbyder selskabskjoler og andre smukke outfits, som et stilfuldt og sikkert valg til den næste festlige lejlighed.
Gå til deres hjemmeside

Skott i Rold

Vi tilbyder kjoler i flere modeller og størrelser. Som de eneste i Nordjylland forhandler vi de eksklusive mærker; Pronovias og Mark Lesley. Derudover har vi mærker som bla. Ladybird, Nixa, Sincerity og Tre`s Chic. Vi har vores egen systue i huset som kan være behjælpelig med tilretning.
Gå til deres hjemmeside

CurvyliciousBride

Vi har et fint udvalg i festkjoler, brudesko og accessories til dit bryllup eller den næste fest du skal til. Vi rådgiver dig, så du kommer hjem med lige præcis det, du har brug for.
Gå til deres hjemmeside

Buch Couture

Sammen med dig, skaber vi din perfekte brudekjole, som fremhæver både din personlighed og dine former. Alle vores kjoler bliver skabt fra bunden, med respekt for traditioner og frihed til at skabe det perfekte design.

Bente’s Brudedesign

Se mere

Brud & Galla

Se mere

Jesper Høvring

Se mere

Luxux

Se mere

CPH Bridal

Se mere