Brudekjoler

At finde den perfekte brudekjole kræver, at du sætter dig ind i de forskellige typer, der er. Hvilken stil kan du godt lide? Hvad tror du ser godt ud på din krop? Hvilken brudekjole tror du, at du vil føle dig mest tilpas i? Vælg ud fra dine drømme og fortæl dem videre, når du skal prøve brudekjoler i butikken.
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Bridelux

Hos Bridelux fører vi mærker fra et af Europas førende modehuse The Sposa Group i Frankrig. I hyggelige og romantiske omgivelser, giver vi os god tid til at hjælpe dig, med at finde kjolen du drømmer om. Book tid på vores hjemmeside.
Gå til deres hjemmeside

Lykke brudekjoler

I romantiske omgivelser kan du finde den helt rigtige brudekjole til din store dag. Vi har et stort udvalg af nye, smukke kollektioner og også altid gode, outlet brudekjoler. Vi holder åbent, når det passer dig, så du i ro og mag, kan finde din drømmekjole.
Gå til deres hjemmeside

Nicolai Brudekjoler

Vi er Brudekjolebutikken med Nordens største udvalg af kjoler fra de allerbedste mærker. Hos os finder du nye brudekjoler året rundt, og vi har også et godt udvalg til curvy bruden. Vi glæder os til at byde dig og dit brudefølge velkommen.
blankGå til deres hjemmeside

Lilly Brudekjoler

Romantiske blonder, luftig tyl, let chiffon og fed satin, er forvandlet til smukke brudekjoler i de nye LILLY kollektioner, med designs der spænder over den afslappede boho brudekjole stil til det grandiose prinsesse look i str. 34 til 54.
blankGå til deres hjemmeside

Kennedys

Hos Kennedys gør vi vores bedste for, at du skal føle dig godt tilpas i de store, flotte prøveværelser, hvor der også er plads til dit brudefølge. Som noget nyt har vi også et udvalg af eksklusive brudekjoler fra den populære TV-stjerne Randy Fenoli.
blankGå til deres hjemmeside

Bride Fashion, Virum

Vi vil gerne byde dig velkommen i vores butik til ren og skær forkælelse, hvor vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine ønsker om den perfekte brudekjole. Brudekjoler i alle stilarter, størrelser og prislejer er det du kan forvente, når du besøger Bride Fashion.