Brudekjoler

At finde den perfekte brudekjole kræver, at du sætter dig ind i de forskellige typer, der er. Hvilken stil kan du godt lide? Hvad tror du ser godt ud på din krop? Hvilken brudekjole tror du, at du vil føle dig mest tilpas i? Vælg ud fra dine drømme og fortæl dem videre, når du skal prøve brudekjoler i butikken.
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Ivalos Bryllup

Hos Ivalos Bryllup tager vi os god tid til at hjælpe dig med at finde din drømme brudekjole. Book en tid og tag gerne din mor, søster og bedste veninde med til en dejlig dag med forkælelse. Vi har smukke brudekjoler i alle prisklasser og designs. Foto: Christina Søs savage, Sorø
Gå til deres hjemmeside

Von Barner Bride

Hos os finder du både kendte brands og nye, spændende leverandører, som vi er eneforhandlere af. Det gør vores udvalg meget spændende, uanset om du er til den klassiske smukke brudekjole eller til en kjole med lidt mere kant.
Gå til deres hjemmeside

Esta La Milla

Det er nu dit eventyr begynder! Vi har landets største udvalg af brudekjoler både fra danske og udenlandske designere og ønsker at yde dig den bedste service, så du kan finde din drømme brudekjole. Book din tid til prøvning allerede i dag! Vi har parkering lige ved døren.
Gå til deres hjemmeside

Buch Couture

Sammen med dig, skaber vi din perfekte brudekjole, som fremhæver både din personlighed og dine former. Alle vores kjoler bliver skabt fra bunden, med respekt for traditioner og frihed til at skabe det perfekte design.
Gå til deres hjemmeside

Skott i Rold

Vi tilbyder kjoler i flere modeller og størrelser. Som de eneste i Nordjylland forhandler vi de eksklusive mærker; Pronovias og Mark Lesley. Derudover har vi mærker som bla. Ladybird, Nixa, Sincerity og Tre`s Chic. Vi har vores egen systue i huset som kan være behjælpelig med tilretning.
Gå til deres hjemmeside

CurvyliciousBride

Vi er dine specialister indenfor brudekjoler til kvinder med former og plussize og tilbyder kun smukke brudekjoler i størrelse 44-60. Hos os tager vi os god tid til at hjælpe dig så du finder drømme brudekjolen. Vi har desuden også et fint udvalg i festkjoler og accessories.
Gå til deres hjemmeside

Kongsgaard Bridal

Er du klar til et par hyggelige timer med veninderne i brudekjoleland? Hos Kongsgaard pusler vi om den hyggelige stemning, mens I igger på vores store og nøje udvalgte brudekjole sortiment. Hver kjole er nøje håndplukket ud fra vores høje krav til kvalitet, æstetik og stil.

Bente’s Brudedesign

Se mere

Brud & Galla

Se mere

Luxux

Se mere

Lucca Bride

Se mere

Jesper Høvring

Se mere

Say Oui

Se mere