Accessories til gommen

Gommen skal skille sig ud og man skal kunne se hvem bruden lige har giftet sig med. Det nytter ikke noget, at dine gæster er bedre klædt, så sørg for at gå all-in på alt tilbehøret. Vælg et fedt slips eller en flot butterfly og vær ikke bange for at vælge noget lidt anderledes, end det du plejer.
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Troelstrup

Om du er til kjolesæt, jaket, smoking eller habit kan Troelstrup give dig råd og vejledning til at finde det helt rette outfit til dit bryllup. Vi har både færdige sæt og custom made. Se looks til Gommen i vores populære wedding lookbook.
Gå til deres hjemmeside

SuitsYou by Sjölin

Hos SuitsYou by Sjölin tilbyder vi skræddersyede produkter af bl.a. italienske metervarer, broderi og meget andet. Med komplet tilpasningsgaranti, sikrer vi 9.6 på Trustpilot. Bryllupspakker fra 2995,-
Gå til deres hjemmeside

Jardex

Bliv inspireret af vores store udvalg af bryllupstøj! Hos Jardex er vi eksperter i bryllupstøj til gom og gæster. Vi har det ultimative udvalg i festtøj, fra klassisk kjole og hvidt, til smoking, flotte habitter og selvfølgelig alt i tilbehør, til den store dag.
blankGå til deres hjemmeside

Mond of Copenhagen

Vi har 10 års erfaring i skræddersyet herretøj og har klædt flere end 5.000 tilfredse brudgomme på. Med vores 3D bodyscanner, uddannede clothiers og et utrætteligt fokus på håndværk, kvalitet og kundeservice, kan vi garantere dig den ultimative jakkesætsoplevelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen i Mond