Bryllup.dk har alt du skal bruge i din bryllupsplanlægning: De populære BRYLLUPSMESSER, online univers, magasinerne BRUDEN & GOMMEN og bryllups foto-appen; Wedbox. Vi viser dig tendenser, der ikke behøver at koste en formue, men som gør et uforglemmeligt indtryk og får gæsterne til at spærre øjnene op.

På messer, på tryk og online følger vi de nyeste trends, og viser dig, hvordan du gør dit bryllup smukt og hyggeligt – og ikke mindst til noget helt unikt.

Vi ser mulighederne

De fleste bruger nettet når de skal søge infomation og inspiration, og det gælder også for bryllupsplanlægning. Derfor er vores mål at levere et velfungerende, overskueligt og moderne website.

Vi er også stolte af at kunne præsentere appen Foto-app.dk – et smart alternativ til engangskameraer.

Vi giver dig overblik

Der er mange overvejelser forud for et bryllup – hvem skal levere maden, hvem skal spille musikken, hvor finder man brudekjolen osv. Med vores nye shoppinguide er det nemmere end nogensinde at få et godt overblik over relevante leverandører i dit lokalområde.

På messerne kan man møde leverandørerne face-to- face, og finde ud af hvem I ønsker skal være en del af jeres store dag.

Vi vil gerne høre fra dig

Vi er en portal med humor og kant og er ikke bange for at have en holdning til god og dårlig smag – Skriv til os, hvis du ikke er enig her – vi vil altid gerne høre fra brugerne af vores site. Bryllup.dk har ét enkelt formål: At hjælpe dig med at gøre din bryllupsdag til noget helt særligt.

Vi ønsker jer alle et uforglemmeligt bryllup – god læselyst og på gensyn!

Medarbejdere

TinaL

Tina Lemming

Direktør
tina@bryllup.dk

Portræt

Saba Damgaard

Webradaktør
saba@bryllup.dk

Michael Noe

Udvikler
michael@bryllup.dk

Peter_SH

Peter Gorell

Salgschef
peter@bryllup.dk

731f9402-4f78-4bc3-a67b-1b5f1380bd94

Birthe Christiansen

Salgsassistent
birthe@bryllup.dk