Musik til brylluppet er for mange en stor del af bryllupsfesten. At finde de rette toner til jeres fest, kan være krævende, forvirrende og uoverskueligt. Derfor har vi samlet et par gode måder at finde musikken. – Og så har vi selvfølgelig også skrevet et par artikler om emnet.

Det tager lang tid at finde den rette musik til bryllup, men tiden er givet godt ud. For det første er der naturligvis en større chance for at I finder det perfekte band, men også at I får en god pris.

Der er forskellige måder at finde jeres drømmeband. I kan f.eks. FÅ TILBUD FRA 100’VIS AF BANDS   eller lytte til nogle af LANDETS MEST POPULÆRE BRYLLUPSBANDS HER.

 

Feed The Cat

Tjekliste: Når musikken skal bookes.

  • Lav altid en kontrakt med bandet. Det sikrer jer imod ærgerlige skuffelser og frustrationer. Det er vigtigt at have en klar aftale om tid, sted, beløb m.m. Brug evt. DMF’s standardkontrakt » 
  • Hvornår skal musikken starte? Snak med stedet om dette. I langt de fleste tilfælde tager middagen længere tid, end I forestiller jer. Ofte starter bandet med at spille kl. 23.00 eller lidt senere.
  • Hvordan er det med pladsen på jeres feststed? Mange bands foretrækker at stille op umiddelbart inden de skal spille. Overvej hvor bandet skal stå, og hvordan de kommer ind med deres udstyr.
  • Hav noget musik (stereoanlæg, iPod, Spotify) klar til efter bandet har spillet. Det kan jo være at nogen af gæsterne har lyst til at feste lidt videre, og det er i den grad en ‘partykiller’, hvis der bliver helt stille.