Det kan du opleve i Aalborg:

Til glæde for alle kommende brudepar i hele Nordjylland, har vi inviteret de bedste leverandører af ALT til bryllup, til messe i Aalborg Kongres & Kultur Center, søndag den 28. januar.

De glæder sig til at tage imod alle brude og gomme, der er på jagt efter bryllupsinspiration til den store dag, og har til og med krydret det hele med super gode messe-tilbud.

Når brudekjolen skal vælges er første skridt at finde en butik der rammer den stil, du som brud ønsker at være på din bryllupsdag. Bryllupsmessen i Aalborg byder på et overflødighedshorn af de nyeste og flotteste brudekjoler, fra butikker fra hele Nordjylland. Her kan du i ro og mag kigge kjolerne ud og måske få en fornemmelse af hvad din kommende mand, synes om. :-)

 

2 gang om dagen er der modeshow med brudekjoler, brudefrisurer, brudebuketter og tøj til gommen.

Messen byder selvfølgelig også på andre lækre smagsprøver, på alt fra bryllupsmad til bryllupskager, samt konkurrencer på flere stande. Og er smagsprøverne ikke nok, kan I nyde et let måltid eller en god kop kaffe, i vores hyggelig café med udsigt til scenen.

Vel mødt til at romantisk eftermiddag i Aalborg, søndag den 28. januar.

Vi glæder os til at se jer.

0
Besøgende på messerne 2017
0
Udstillere
0
års
Erfaring med bryllupsmesser
0
+
Følgere på facebook
I et nyt samarbejde mellem Den Store Dag og Bryllup.dk, bliver bryllupssæsonen 2017 indledt med en ny og eksklusiv BRYLLUPSMESSE i nye og spændende rammer.

BRYLLUPSMESSERNE starter om:

2018/01/28 11:00:00

Er du interesseret i at deltage som udstiller? Så ring 76428100 eller skriv til tina@bryllup.dk

Læs mere her »

Delinger i alt 388