Mad til bryllup

Vi kan nok blive enige om at maden er med i top 3 af de vigtigste ting i et bryllup! Bliv inspireret og find fantastisk mad til jeres bryllup lige her. Vi har samlet en lang række leverandører, som kan levere helt utrolig og lækker mad til netop jeres bryllup.

  • Alle
  • Fyn
  • København
  • Midtjylland
  • Nordjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland

Kok Omega

Website // Facebook // Tlf. 26941102

Vores kunder roser os for fantastisk mad, lækker anretning og god præsentation af maden. Vi tager vores ansvar for at levere det bedste til jeres store dag 100 % alvorligt. I skal føle jer helt trygge ved at booke os til at lave maden til jeres bryllup, så I kan slappe af og nyde en fantastisk dag.

Hjemmeside

Glostrup Park Hotel

Website // Facebook // Tlf. 43960038

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse og vi mener at det er et løfte vi kan holde. Hos os får du smukke, lyse festlokaler, smilende og servicemindet personale og byparken med de flotte store træer og den lille hvide bro ved søen. I køkkenet arbejder vi med de bedste råvarer og dygtige kokke.

Hjemmeside

Jægerhuset

Website // Facebook // Tlf. 45410447

Restaurant Jægerhuset i Holte ligger med smuk udsigt ned til Furesøen og er det perfekte sted at afholde jeres bryllup. Vi har små og store lokaler til at danne rammerne om livets store fest. Vi sætter en stor ære i at afholde bryllupper og har mange års erfaring.

Hjemmeside

Slotsferie Danmark

Website // Facebook // Tlf. 64412322

Slotsferie Danmark udlejer en lang række eventyrlige slotte, herregårde, jagthytter og charmerende huse til både private og virksomheder. Vores boliger kan danne en eventyrlig ramme for jeres næste ferie, bryllup eller familiefest. Kontakt os for at finde stedet, der passer til jeres fest.

Hjemmeside

Restaurant Mejeriet Vilhelmsborg

Website // Facebook // Tlf. 86937195

Hold dit bryllup hos os i naturskønne omgivelser tæt på Aarhus, vi lover dig til gengæld en oplevelse for livet og tager dig og dine gæster med på en kulinarisk rejse på denne særlige dag. Vi har de smukkeste bryllupslokaler med et skønt lys og en fantastisk udsigt.

Hjemmeside

Mogens Dahl Koncertsal

Website // Facebook // Tlf. 70230082

Vi huser nogle af de mest unikke bryllupslokaler i København, hvor eksklusivitet og intimitet forenes under ét og samme tag. De tre sale og den hyggelige, brostensbelagte gårdhave danner skønne og diskrete rammer om jeres livs fest – intet er overladt til tilfældighederne. Mogens Dahl Koncertsal har altid kun ét bryllup i huset ad gangen, hvilket betyder at I som brudepar har gården og koncertsalen eksklusivt.

Hjemmeside

Restaurant Sletten

Website // Facebook // Tlf. 49191321

Hold jeres bryllup på en af Nordsjællands bedste restauranter. Unik beliggenhed med kig til Øresund og gastronomi i særklasse. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hjemmeside

NO16

Website // Facebook // Tlf. 20595995

Flotte eksklusive rammer i hjertet af Aarhus ved DOKK1 Kapacitet: 100 personer / Gåafstand til +1000 p-pladser / Tilhørende 200m2 tagterrasse med smuk panorama udsigt over Aarhus havn og midtby / Landsdækkende catering service

Hjemmeside

TjenerTeamet

Se også:
Bryllupskager og desserter
Vin til bryllup

Maden til brylluppet er noget af det vigtigste
Det synes de fleste gæster i hvert fald. Som brudepar render I rundt og snakker med en masse mennesker og dagen går forbavsende hurtigt. Dog er der også en masse tid med mad og taler, og især for gæsterne er det vigtigt at maden er både lækker og veltilberedt. Har I valgt et sted hvor maden ikke er inkluderet eller hvor der er mulighed for at bestille udefra? Så tag en snak om hvad I virkelig ønsker og kunne tænke jer. Dog er det også vigtigt at huske, at den menu man vælger til sit bryllup også gerne skal appellere til mange mennesker. Leverandørlisten ovenfor kan guide jer til at finde den rigtige leverandør af mad til brylluppet. Find lækkert catering, en kok, serveringspersonale og meget mere.