Mad til bryllup

Vi kan nok blive enige om at maden er med i top 3 af de vigtigste ting i et bryllup! Bliv inspireret og find fantastisk mad til jeres bryllup lige her. Vi har samlet en lang række leverandører, som kan levere helt utrolig og lækker mad til netop jeres bryllup.

  • Alle
  • Fyn
  • København
  • Midtjylland
  • Nordjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland

Mogens Dahl Koncertsal

Website // Facebook // Tlf. 70230082

Vi huser nogle af de mest unikke bryllupslokaler i København, hvor eksklusivitet og intimitet forenes under ét og samme tag. De tre sale og den hyggelige, brostensbelagte gårdhave danner skønne og diskrete rammer om jeres livs fest – intet er overladt til tilfældighederne. Mogens Dahl Koncertsal har altid kun ét bryllup i huset ad gangen, hvilket betyder at I som brudepar har gården og koncertsalen eksklusivt.

Hjemmeside

Restaurant Sletten

Website // Facebook // Tlf. 49191321

Hold jeres bryllup på en af Nordsjællands bedste restauranter. Unik beliggenhed med kig til Øresund og gastronomi i særklasse. Vi glæder os til at byde jer velkommen.

Hjemmeside

NO16

Website // Facebook // Tlf. 20595995

Flotte eksklusive rammer i hjertet af Aarhus ved DOKK1 Kapacitet: 100 personer / Gåafstand til +1000 p-pladser / Tilhørende 200m2 tagterrasse med smuk panorama udsigt over Aarhus havn og midtby / Landsdækkende catering service

Hjemmeside

No 1 domus portus

Website // Facebook // Tlf. 35550778

Vi lægger meget stort arbejde i at sammensætte et arrangement der netop rammer plet i forhold til jeres ønsker for denne fantastiske store fest dag!

Hjemmeside

Søgaarden

Website // Facebook // Tlf. 97141024

På Søgaarden gør vi altid noget ganske særligt ud af festen, så du trygt kan slappe af og nyde tiden sammen med dine gæster. Søgaarden ligger i et naturskønt område og blot et stenkast fra sundssø. Restaurant Søgaarden ligger for enden af en lukket vej og er derfor perfekt beliggende i rolige omgivelser.

Hjemmeside

Gourmet by Bennike

Kragerup & Ko

TjenerTeamet

Privatkok

Se også:
Bryllupskager og desserter
Vin til bryllup

Maden til brylluppet er noget af det vigtigste
Det synes de fleste gæster i hvert fald. Som brudepar render I rundt og snakker med en masse mennesker og dagen går forbavsende hurtigt. Dog er der også en masse tid med mad og taler, og især for gæsterne er det vigtigt at maden er både lækker og veltilberedt. Har I valgt et sted hvor maden ikke er inkluderet eller hvor der er mulighed for at bestille udefra? Så tag en snak om hvad I virkelig ønsker og kunne tænke jer. Dog er det også vigtigt at huske, at den menu man vælger til sit bryllup også gerne skal appellere til mange mennesker. Leverandørlisten ovenfor kan guide jer til at finde den rigtige leverandør af mad til brylluppet. Find lækkert catering, en kok, serveringspersonale og meget mere.