Lokaler til bryllup

Lej et lokale til brylluppet, hvis I ønsker et sted for I selv kan styre dagen, selv kan bestemme maden og selv står for det hele. Vi har samlet en liste at steder, hvor I kan leje et lokale til jeres bryllup.

  • Alle
  • Fyn
  • København
  • Midtjylland
  • Nordjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland

Glostrup Park Hotel

Website // Facebook // Tlf. 43960038

Vi vil gerne give dig den bedste oplevelse og vi mener at det er et løfte vi kan holde. Hos os får du smukke, lyse festlokaler, smilende og servicemindet personale og byparken med de flotte store træer og den lille hvide bro ved søen. I køkkenet arbejder vi med de bedste råvarer og dygtige kokke.

Hjemmeside

Jægerhuset

Website // Facebook // Tlf. 45410447

Restaurant Jægerhuset i Holte ligger med smuk udsigt ned til Furesøen og er det perfekte sted at afholde jeres bryllup. Vi har små og store lokaler til at danne rammerne om livets store fest. Vi sætter en stor ære i at afholde bryllupper og har mange års erfaring.

Hjemmeside

Restaurant Mejeriet Vilhelmsborg

Website // Facebook // Tlf. 86937195

Hold dit bryllup hos os i naturskønne omgivelser tæt på Aarhus, vi lover dig til gengæld en oplevelse for livet og tager dig og dine gæster med på en kulinarisk rejse på denne særlige dag. Vi har de smukkeste bryllupslokaler med et skønt lys og en fantastisk udsigt.

Hjemmeside

Mogens Dahl Koncertsal

Website // Facebook // Tlf. 70230082

Vi huser nogle af de mest unikke bryllupslokaler i København, hvor eksklusivitet og intimitet forenes under ét og samme tag. De tre sale og den hyggelige, brostensbelagte gårdhave danner skønne og diskrete rammer om jeres livs fest – intet er overladt til tilfældighederne. Mogens Dahl Koncertsal har altid kun ét bryllup i huset ad gangen, hvilket betyder at I som brudepar har gården og koncertsalen eksklusivt.

Hjemmeside

Lønborggård

Website // Facebook // Tlf. 24491969

På Lønborggård kan du holde fest i hyggelige og rustikke omgiveler. Vi har flere forskellige stemningsfyldte lokaler og vi hjælper dig gerne med planlægningen. Menu samt vine sammensættes altid i samarbejde med jer, og vi hjælper gerne til med farvesammensætning på duge, servietter, lys og blomster.

Hjemmeside

NO16

Website // Facebook // Tlf. 20595995

Flotte eksklusive rammer i hjertet af Aarhus ved DOKK1 Kapacitet: 100 personer / Gåafstand til +1000 p-pladser / Tilhørende 200m2 tagterrasse med smuk panorama udsigt over Aarhus havn og midtby / Landsdækkende catering service

Hjemmeside

Klitrosen

Website // Facebook // Tlf. 98208020

Vi elsker bryllupper og vi sætter en stor ære i at få lov til at være med til at fejre den store dag. Vi gør os altid umage og gør alt vi kan for at opfylde jeres bryllupsdrømme.

Hjemmeside

Marselis Hotel Aarhus

Website // Facebook

Marselis Hotel er placeret kun fem minutter fra Aarhus centrum, og sammen med den fantastiske beliggenhed ved kysten og den flotte udsigt over stranden og havet, gør Marselis Hotel jeres bryllup til en unik oplevelse.

Hjemmeside

Comwell Borupgaard

Website // Facebook // Tlf. 48380333

Hos os får du ikke bare festlokaler - du har derimod mulighed for at bringe vores smukke park i spil. Hold bryllup med grill, eller andre udendørs aktiviteter sammen med dine gæster. Der er mange muligheder for den perfekte fest både indendørs og udendørs.

Hjemmeside

Skovridderkroens selskabslokaler

Website // Facebook // Tlf. 39161011

Jeres dag skal være noget helt specielt. Byd jeres gæster velkommen med et lækkert glas bobler på terrassen, og gå derefter til bords ved de altid smukt dækkede borde med levende lys og årstidens blomster.

Hjemmeside

Comwell Holte

Øbjerggaards Selskabslokaler

Selskabsrestauranter.dk

Frederik VI's Hotel

Rødvig Kro & Badehotel

Hotel Christiansminde

Scandic Bygholm Park

Restaurant Skovkanten

Scandic Palace Hotel

Scandic Aarhus City

Scandic Copenhagen

Dalby Hotel & Restaurant Bregnen

Se også:
Feststeder
Bryllup i udlandet
Drinks og barer

Et enkelt bryllup hvor I styrer slagets gang?
Lej et lokale til jeres bryllup, hvis I ikke ønsker en stor pakkeløsning med en masse personale, en bestemt kok og en hel masse detaljer. Hvis I lejer et lokale, kan I selv styre dagen, selv bestemme en kok eller bestille catering udefra. Snak med et af stederne på listen ovenfor og fortæl om jeres ønsker.