Lokaler til bryllup

Lej et lokale til brylluppet, hvis I ønsker et sted for I selv kan styre dagen, selv kan bestemme maden og selv står for det hele. Vi har samlet en liste at steder, hvor I kan leje et lokale til jeres bryllup.

  • Alle
  • Fyn
  • København
  • Midtjylland
  • Nordjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland

Mogens Dahl Koncertsal

Website // Facebook // Tlf. 70230082

Vi huser nogle af de mest unikke bryllupslokaler i København, hvor eksklusivitet og intimitet forenes under ét og samme tag. De tre sale og den hyggelige, brostensbelagte gårdhave danner skønne og diskrete rammer om jeres livs fest – intet er overladt til tilfældighederne. Mogens Dahl Koncertsal har altid kun ét bryllup i huset ad gangen, hvilket betyder at I som brudepar har gården og koncertsalen eksklusivt.

Hjemmeside

Lønborggård

Website // Facebook // Tlf. 24491969

På Lønborggård kan du holde fest i hyggelige og rustikke omgiveler. Vi har flere forskellige stemningsfyldte lokaler og vi hjælper dig gerne med planlægningen. Menu samt vine sammensættes altid i samarbejde med jer, og vi hjælper gerne til med farvesammensætning på duge, servietter, lys og blomster.

Hjemmeside

NO16

Website // Facebook // Tlf. 20595995

Flotte eksklusive rammer i hjertet af Aarhus ved DOKK1 Kapacitet: 100 personer / Gåafstand til +1000 p-pladser / Tilhørende 200m2 tagterrasse med smuk panorama udsigt over Aarhus havn og midtby / Landsdækkende catering service

Hjemmeside

Klitrosen

Website // Facebook // Tlf. 52108375

Vi elsker bryllupper og vi sætter en stor ære i at få lov til at være med til at fejre den store dag. Vi gør os altid umage og gør alt vi kan for at opfylde jeres bryllupsdrømme.

Hjemmeside

Øbjerggaard selskabslokaler

Website // Facebook // Tlf. 64742292

Øbjerggaard ligger med udsigt ud over Helnæsbugten og når gæsterne modtages på den sydvendte terasse er der frit udsyn til lillebælt og Jylland.

Hjemmeside

No 1 domus portus

Website // Facebook // Tlf. 35550778

Vi lægger meget stort arbejde i at sammensætte et arrangement der netop rammer plet i forhold til jeres ønsker for denne fantastiske store fest dag!

Hjemmeside

Frilandsmuseet

Website // Facebook // Tlf. 45853480

Oplev Frilandsmuseets flotte omgivelser og historiske bygningsværker. Se også de smukke og stilfulde lokaler, der danner de perfekte rammer for jeres selskab.

Hjemmeside

VEGA

Website // Facebook // Tlf. 33260950

VEGA er er stedet for unikke og stemningsmættede arrangementer. Huset har en speciel sjæl og varme, som skinner igennem uanset om du er her til koncert, konference, reception, bryllup eller firmafest.

Hjemmeside

Marselis Hotel Aarhus

Website // Facebook

Marselis Hotel er placeret kun fem minutter fra Aarhus centrum, og sammen med den fantastiske beliggenhed ved kysten og den flotte udsigt over stranden og havet, gør Marselis Hotel jeres bryllup til en unik oplevelse.

Hjemmeside

Comwell Borupgaard

Website // Facebook // Tlf. 48380333

Hos os får du ikke bare festlokaler - du har derimod mulighed for at bringe vores smukke park i spil. Hold bryllup med grill, eller andre udendørs aktiviteter sammen med dine gæster. Der er mange muligheder for den perfekte fest både indendørs og udendørs.

Hjemmeside

Admiral Hotel

Website // Facebook // Tlf. 33741414

Vi er med hele vejen så alle detaljer er på plads og jeres bryllupsfest bliver en unik begivenhed, som I kan se tilbage på med glæde! Og så har vi selvfølgelig værelser til jer og gæsterne så festen ikke behøver at slutte tidligt.

Hjemmeside

Skovridderkroens selskabslokaler

Website // Facebook // Tlf. 39161011

Jeres dag skal være noget helt specielt. Byd jeres gæster velkommen med et lækkert glas bobler på terrassen, og gå derefter til bords ved de altid smukt dækkede borde med levende lys og årstidens blomster.

Hjemmeside

Skjalm Hvide Hotel

Website // Facebook // Tlf. 47333389

Vi er et lille hotel med stor personlighed og vi ser det som vores vigtigste opgave, at vores gæster går herfra med dejlige minder fra en skøn aften. Holder du din fest hos os, kan du sætte dig til bords vel vidende, at der er tænkt på alle detaljer.

Hjemmeside

Søgaarden

Website // Facebook // Tlf. 97141024

På Søgaarden gør vi altid noget ganske særligt ud af festen, så du trygt kan slappe af og nyde tiden sammen med dine gæster. Søgaarden ligger i et naturskønt område og blot et stenkast fra sundssø. Restaurant Søgaarden ligger for enden af en lukket vej og er derfor perfekt beliggende i rolige omgivelser.

Hjemmeside

Tambohus Kro

Website // Facebook // Tlf. 97875300

Vores kro ligger i et sandt naturparadis. Med en placering blot et stenkast fra Limfjorden, så vil I opleve fred og ro, og en udsigt, som ikke findes mange andre steder. Der er gratis overnatning til brudeparret, hvis minimum 40 gæster skal med til brylluppet.

Hjemmeside

Rødvig Kro & Badehotel

Glostrup Park Hotel

Kaløvig Center

Selskabsrestauranter.dk

Øbjerggaards Selskabslokaler

Comwell Holte

Hotel Frederiksminde

Rungstedgaard

Scandic Copenhagen

Scandic Bygholm Park

Hotel Hornbækhus

Restaurant Skovkanten

Kragerup Gods

Havreholm Slot

Hotel Christiansminde

Frederik VI's Hotel

Scandic Aarhus City

Scandic Palace Hotel

Dalby Hotel & Restaurant Bregnen

Se også:
Feststeder
Bryllup i udlandet
Drinks og barer

Et enkelt bryllup hvor I styrer slagets gang?
Lej et lokale til jeres bryllup, hvis I ikke ønsker en stor pakkeløsning med en masse personale, en bestemt kok og en hel masse detaljer. Hvis I lejer et lokale, kan I selv styre dagen, selv bestemme en kok eller bestille catering udefra. Snak med et af stederne på listen ovenfor og fortæl om jeres ønsker.