Luk

9 fordele ved vinterbryllup som du ikke kendte til!

Bryllupslocation

Vinterbryllup par

Mens august og september stadig er de største bryllupsmåneder, så bliver flere og flere af os gift året rundt. Og der er da også nogle helt klare fordele ved at holde et smukt vinterbryllup. Vi har sammen med Helle fra det smukke bryllupsvenue Klitrosen fundet de første 9 fordele, og dem får du her!

 1. Chancen for at drømmestedet er ledig er meget større i vinterperioden end om sommeren, hvor de fleste venues er fuldt pakkede og du helst skal være ude 1,5-2 år  før den store dag.
 2. Du kan spare penge på de fleste leverandører, men særligt feststederne giver gode rabatter og har helt andre priser om vinteren end om sommeren. Længere nede er der et helt særligt tilbud til dig på en fantastisk bryllupspakke med det hele.
 3. Du kan kredse mere for detaljerne. Eftersom du sparer penge på både feststed, fotograf osv. så har du luft i budgettet til de lækre detaljer, som sætter prikken over i’et til dit bryllup. Gå all in på at gøre brylluppet helt personligt – gæsterne vil helt sikkert bemærke at der er tænkt på hver eneste detalje.
 4. Mulighederne for at skabe hyggestemning både hvad angår borddækning og pynt er bare meget større om vinteren, da årstiden i sig selv oser af hygge. 
 5. Dine muligheder for at vælge lige den bryllupskjole du vil have er noget større, når du holder et vinterbryllup. Du kan vælge en smuk, langærmet brudekjole, du kan have pels på eller en lille jakke, og du behøver ikke at være bange for at det bliver enormt varmt under brudekjolen, hvilket de fleste sommerbrude desværre har erfaret.
 6. Dine bryllupsbilleder bliver bare wow! Det naturlige lys om vinteren er bare så smukt, og eftersom solen går ned tidligere, kan I nå at få de smukkeste solnedgangs billeder af jer som par. Din hud ser også pænere ud i vinterlyset, og så er luften heller ikke fugtig så det går udover din makeup.
 7. 2 ord: hygge mad! I Danmark elsker vi at samles omkring lækker mad og gode samtaler, og vi må indrømme at maden og hyggen til jeres vinterbryllup gør underværker i den lange, mørke vinterperiode.
 8. I kan tage på en lækker bryllupsrejse til et eksotisk sted langt væk fra den danske vinter lige efter brylluppet og lade op til foråret i Danmark, når I kommer hjem.
 9. Jeres vinterbryllup vil helt automatisk blive noget særligt. Du har nok hørt folk sige: ‘Åh vi skal bare til så mange bryllupper henover sommeren, det bliver så dyrt. Puha.’ Og ja, sådan har vi det vel allesammen fra april til september, når invitationerne til alle mulige festlige begivenheder begynder at rulle ind. Og jeres bryllup bliver bare en i rækken af de mange. Men et anderledes vinterbryllup og en festlig begivenhed er noget mange vil se frem til og huske i den kolde vinter. 

Klitrosen som ligger i Slettestrand nær Fosdalen og Svinkløvene er et fantastisk smukt Badehotel, som med sine 100 år kan prale af at være et sted med masser af charme og sjæl. Jeres bryllup kan udspille sig helt som I ønsker det i de store, flotte og lyse lokaler som vil charmere dig uanset om du skal holde et sommer- eller vinterbryllup!

Mangler du vinterbryllup inspiration så kan du lige nu få dit drømmebryllup til en helt særlig pris hos Klitrosen.

Book i oktober, november, december, januar eller marts måned og få hele bryllupspakken til kun 995 kr. pr. kuvert*:

 • Reception
 • Bryllupskage
 • Kaffe/The/Øl/Vand ad libitum
 • 3 retters gourmet menu
 • Vin, vand & øl ad libitum til kl. 02.00
 • Spiritus i lækre bowler (3 slags)
 • Kaffe
 • Natmad
 • Festen slutter først når I ønsker det – ingen lukketid!

Alt inklusiv!

*Husk at oplyse at du har læst artiklen hos Bryllup.dk for at få udløst din helt særlige rabat pris!

Book dit bryllup hos Klitrosen nu og spar penge! »

 

 

Sponsoreret artikel