Her får du personlige bryllupsinvitationer og tryksager

Bryllupsinvitationen

Velkomstskilt i gennemsigtig Akryl, Helmer Design.

Hos Bryllup.dk elsker vi, at der er så mange muligheder for at gøre et bryllup personligt og helt sit eget. Alle vegne bliver vi inspireret af smukke billeder og temaer til vores bryllup, men desværre går det også ofte i stå der, da vi hurtigt opdager, at vi ikke kan få tingene som vi vil have det, finde de rigtige leverandører osv.

Særligt når det gælder de små detaljer i f.eks. personlige bryllupsinvitationer, skilte, borddækning, pynt, æsker, monogrammer, kagetoppe, bordkort osv. så vil vi virkelig gerne gøre det til vores eget. Men det er tidskrævende, og måske har vi ikke altid fantasien til det alligevel.

Derfor bliver vi helt vildt glade i låget, når vi støder på mennesker og leverandører, som er passionerede omkring de produkter, de tilbyder, og som kan give os noget helt unikt, på vores store dag. Én af de leverandører er Helmer Design.

Det er vores kunder, som inspirerer os til at skabe nye ting og blive bedre! – Martin, Helmer Design

Du har helt sikkert hørt om Helmer Design, og hvis ikke, så viser vi dig her, hvordan du kan få unikke produkter til dit bryllup, som virkelig udstråler jeres personlighed og gør det hele bare lidt mere lækkert. Det er alt fra runde invitationskort med tekst lavet i træ, udskårede bordkort med navne, personlige flagranker og meget mere.

Helmer Design ejes af Martin og Stine Bernth Madsen. Og vi har bedt dem give os et indblik i de lækre produkter, de tilbyder brudepar, som ønsker noget unikt, som giver den der ekstra wow-faktor, som vi elsker at kigge på, på Pinterest og Instagram.

Stine, hvordan kom I på ideen til Helmer Design?

Vores eget bryllup for 8 år siden var et lavbudget bryllup da Martin var under uddannelse så det hele var faktisk DIY. Heldigvis elsker jeg alt hvad DIY indebærer, så jeg brugte 2 dage på at pynte op til brylluppet og havde forinden brugt uanede mængder af tid på at klippe-klistre alle de små detaljer. Helmer design startede egentlig som en hobbyvirksomhed tilbage i 2016 som et resultat af Martins kreativitet i forbindelse med hans søsters bryllup, hvor han brugte sin erfaring som grafiker til at lave smukke indbydelser og diverse pynt til hende. Og det er gået stærkt lige siden.

Et bryllup i dag er ikke bare en fest. Det er en oplevelse. Og vi vil gerne være med til at understøtte wow-faktoren, der er i oplevelsen. Lige fra første blik af kjolen, kagen der bliver skåret, når man sætter sig til bords, bestiller drinks eller skriver i gæstebogen – Stine, Helmer Design.

Hvilke produkter tilbyder I brudepar?

Vi gør hver enkelt vare personlig og unik. Og nogle af vores populære produkter er f.eks.:

Personligt Velkomstskilt, Helmer Design

blank

Menukort i Akryl, Helmer Design. Akrylen fås i mange forskellige farver. De mest populære farver er gennemsigtig, mat hvid/transparent, sort, hvid, guld, roseguld, bronze, flere farver glimmer (især guld og sølv).

blank

Kagemonogram, Helmer Design, udskårede skilte f.eks med teksten CAKE, Dansende brudepar eller tekstkort med kagens indhold.

blank

Udskåret bordkort i træ, Helmer Design.

blank

Menukort i træ, Helmer Design. Vi bruger enten egetræ, birketræ og andre finer typer. Træet kan indfarves, så der er forskellige nuancer at vælge mellem og så det passer til alle temaer.

blank blank blank

Vi vejleder jer i, hvilke materialer der passer godt sammen. Vi skaber en rød tråd igennem hele designet. Se meget mere og bestil HER

Kontakt Helmer Design allerede i dag på MAIL eller ring på tlf. 2224 9365.