Bryllupsgaver 2013

Gaver

Bryllupssæsonen er for alvor skudt i gang, og selv om man glæder sig som bryllupsgæst, kan det være svært at være opfindsom med bryllupsgaven til parret, der højst sandsynligt har alt.

Vi har bedt tre førende butikker indenfor bryllupsgaver, komme med deres bud på gaver, der kommer til at hitte i 2013, så du kan få inspiration til dit kommende bryllupsgaveindkøb.

Magasin

Magasin udmærker sig med sit store udvalg, når jagten går ind på den perfekte bryllupsgave.

Populære varer

Sidsel Stray, teamleader for personal shopping hos Magasin fremhæver bl.a. Royal Copenhagens Mega Mussel som et hit hos brudepar.

– Royal Copenhagen er blevet super populært at samle på. Mange vælger især Mega mussel, da det er mere moderne i looket, fortæller Sidsel Stray.

Claus Meyer bagebølgen har for alvor fået røremaskinen tilbage i hjemmene og Sidsel Stray peger derfor også på røremaskiner fra Kitchen Aid som en bryllupsgave, der vil bringe lykke.

– Maskinen kan bruges af både brud og gom og gør hjemmebag lidt nemmere, sjovere og flottere understreger Sidsel Stray.

 

Decorateshop

Decorateshop har for alvor slået sig fast som en butik for de designbevidste og er du derfor på udkik efter en bryllupsgave til brudeparret, der elsker smukt design, kunne udvalget fra Decorateshop være oplagte bryllupsgaver.

Design er populært

Kristina Sørensen fra Decorateshop foreslår bl.a. Mogens Lassens Kubusstage til de, der ønsker at give et sikkert design ikon som bryllupsgave.

Billederne fra det multi kreative kunstkollektiv BOB NOON, fremhæves tilgengæld til brudeparret, der ikke ønsker det samme som alle andre, da de enkelte billeder kun laves i 150 eksemplarer.

Sinnerup

Den landsdækkende Sinnerup-kæde sælger bryllupsgaver til alle slags bryllupper og er derfor eksperter i et bryllupsgaveudvalg, der passer til enhver smag og prisklasse.

Farver er et must

Her er man ikke i tvivl om, at der skal farver på bryllupsgaverne anno 2013.

Både Applicata lysestagerne, Kähler Omaggio vaserne, Royal Copenhagens Function Contrast krus og Kaj Bojesens sangfugle fås alle i et væld af farver.

Og specielt sangfuglene fra Kaj Bojesen er unikke, da de små sangfugle med de forskellige farver og navnene fra Kaj Bojesens egen familie, har hver deres lille historie bag sig.

– Farver er netop in i tiden og derfor er sangfuglene en rigtig god gaveidé, da de sætter lidt kulør på hverdagen og har hver en god historie, som man altid kan snakke om, lyder det fra Sinnerup, Århus.

Priserne i artiklen er vejledende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *