

Graabæks Kagehus er et lille konditori i centrum af Helsingør drevet at Casper i tæt samarbejde med hans hustru Karina. Vi laver brød og kager til flere cafeer, cateringvirksomheder og restauranter. Derudover har vi et tillidsbrødudsalg med høflig selvbetjening og hyggesnak med kunderne imens vi arbejder med flødeskum og marengs.
Casper har været konditor i næsten 20 år og har arbejdet hos nogle af de bedste mennesker og steder i branchen – bla. Markus Grigo, Mette Blomsterberg, Lagkagehuset, Reinh van Hauen og Rungstedgaard.
Vi laver produkter af højeste kvalitet og med den gode kommunikation i højsædet, således at brudeparret får lige den kage de har ønsket sig og aftalt med Casper.
Vi har en simpel og smuk stil, og smagene er friske og afbalanceret med de forskellige elementer i kagen. Vores mål er, at alle gæster vil huske tilbage på kagen som både smuk, indbydende og særdeles velsmagende.
Kagen kan også være et udvalg af 3 forskellige visitkager med fokus på, at gæsten får en oplevelse der udfordrer og er en rundtur i det friske, det sprøde, det søde, det fede og den tunge ende.
Vi glæder os til at tage en snak med Jer om kagen for livet og kærligheden.