Drinks og barer

Find drinks og barer, bartendere, cocktailkurser og meget mere. Skab den fedeste fest til jeres bryllup – så er I sikre på at dansegulvet bliver fyldt og folk får en fantastisk aften. Se vores liste over leverandører her.

  • Alle
  • Fyn
  • København
  • Midtjylland
  • Nordjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland

Rosé.dk

Website // Facebook // Tlf. 26797998

Vi er eksperter indenfor fantastiske, kvalitets rosévine til enhver med god smag. En god rosévin er festlig og syner godt i glasset og vil helt sikkert være et hit til jeres bryllup. Hos os får du kun det bedste af det bedste, og vi glæder os til at hjælpe jer med at imponere jeres gæster. Hos os får du desuden smagsgaranti, dvs. kan du ikke lide den modtagne vin, så tager vi den retur. Vi leverer nemt lige til din dør.

Hjemmeside

Just Serve It

Website // Facebook // Tlf. 81443817

Vi specialiserer os i at levere forblandede kvalitets drinks i cocktail dispensere til alle livets fester. Vi gør det nemt og tilgængeligt for enhver at servere lækre og velsmagende cocktails. Bestil lige den variant, der falder i din smag. Du modtager 1 glasdispenser pr. drinktype, 1 transportdunk med drikken i, 1 pose isterninger, pynt og sugerør.

Hjemmeside

BartenderBar.dk

Website // Facebook // Tlf. 70444490

Vi er et landsdækkende bartender- og cocktailbureau med nogle af landets bedste cocktailbartendere tilknyttet, og er hvert år ude til mere end 100 bryllupsfester. Vi medbringer den mobile cocktailbar, bartendere, spiritus/alkohol, frisk frugt, is og glas lige efter dine ønsker.

Hjemmeside

TjenerTeamet

 

Skal I have den fedeste fest?
Med lækre driks, seje cocktails eller en bar – skaber I en hyggelig og festlig stemning til jeres bryllup. Hvis I ønsker en aften hvor bryllupsgæsterne danser og har det sjovt, så gør lidt ekstra ud af det hele. Drinks er sjovere og en del flottere end øldåser! Så hvorfor ikke spice jeres fest op?