Luk

Sofie har månedens bedste idé

Do It Yourself

– Det er fantastisk, udbrød 33-årige Sofie Hovgaard, da Bryllup.dk ringede og fortalte, at hendes idé er udvalgt som månedens bedste.

Maanedenside1

Det behøver ikke være svært at skabe et flot resultat. Privatfoto

Sofie har vundet en Sir Juke Light jukebox med brugervenlig navigation, DJ-funktion og massevis af temaer – deriblandt et kæmpe arsenal af god musik inden for pop, rock, R & B og soul og akkompagnement til familie- og festsange.

Den kan Sofie og hendes kommende mand bruge, når de holder bryllup 18. august, og Månedens idé er netop inspireret af parrets egen forestående fest.

– Vi fik en perleplade, som vores venners seksårige datter havde lavet, og vi havde helt glemt, at de kunne være så flotte, fortæller den århusianske brud, og derefter gik hun selv i gang.

For ganske få penge – og med en del hygge som bonus – fik parret lavet fine, personlige invitationer af de perler, som de fleste kender fra børnehaven.

Her er Sofie Hovgaards idé:

Hej Bryllup.dk!

Tak for en god hjemmeside med gode artikler og inspiration til vores store dag 🙂

Maanedenside12-800x483

Så flotte blev invitationerne, som er valgt til Månedens Idé på Bryllup.dk – Præmien har en værdi á kr. 1.500. Privatfoto

Vores forslag til månedens idé er ganske simpel: flotte, enkle og hjemmelavede invitationer, som man nemt kan sætte sit eget præg på.

Vi har vedhæftet billeder af vores. Vi indkøbte alt i Panduro hobby, og det blev knap 300 kr. for alt til 40 invitationer (Basispakker med kort og kuverter, hvidt papir, dobbeltklæbende tape, perler og perleplader).

Vi havde egentlig tænkt at skrive vores initialer i perlehjertet, men så skal man vælge at lave et større hjerte eller lave det med mindre perler. Vi blev helt nostalgiske og hyggede os vældigt med at lave perlehjerterne 🙂 Hvis man har børn, kan man evt. få dem til at hjælpe med det. Eller man kan vælge farver, der passer til bordpynt m.m. til selve festen.

Man kan også sætte en lille tråd i, så folk kan hænge hjertet op senere. Ideerne til at gøre invitationerne personlige er mange – og så er det nemt! Vi håber, at I synes det samme 🙂

Mange hilsner fra Jakob og Sofie