Luk

Sjove bryllupstraditioner fra hele verden

Traditioner

Traditioner til bryllup

De fleste kender de danske bryllupstraditioner, men kender du nogle af de sjove traditioner man har i andre dele af verden? Efter at have læst denne artikel, bliver man glad for, at man ikke skal giftes i Frankrig.

Bryllupstraditioner i England

Sverige

Som kvindelig bryllupsgæst bør man ikke bære rødt. Medmindre man har været i seng med gommen og ønsker, at det bliver dagens samtaleemne.

Spanien

Under vielsen giver parret hinanden 13 mønter. Disse mønter kaldes “Arras”. De repræsenterer den fremtidige deling af indtægter, ligegyldigt hvad parret kommer til at tjene i fremtiden.

Besøg de populære bryllupsmesser

Ingen fest er forbundet med så mange traditioner og planlægning som et bryllup. Vil I også have hjælp fra eksperter og inspiration til jeres store dag, så snyd ikke jer selv for et besøg på en af de populære BRYLLUPSMESSER.

Her står alle eksperter klar til at besvare alle jeres spørgsmål.

KØB BILLET

Russiske bryllupstradetionerRusland

Der bliver organiseret et såkaldt “buyout” for gommen inden han får lov til at hente sin brud. Denne tradition består normalt af en masse spørgsmål om bruden, og kan også involvere penge i form af væddemål.

Italien

Sengen, hvor brudeparret skal tilbringe deres bryllupsnat skal være redt af 2 ugifte piger.

Bryllupstraditioner i TysklandTyskland

Polterabend er en tysk tradition, hvor brudeparret hver for sig holder en uformel fest inden brylluppet. Der bliver derudover smadret porcelæn foran brudeparrets hus, som de så skal samle op sammen. [break]

Franske bryllupstraditionerFrankrig

Efter bryllupsfesten vil brudeparrets venner samle diverse rester af drinks og mad fra brylluppet og få brudeparret til at drikke det fra en toiletkumme.[break]

Polen

Bryllupper der bliver afholdt i måneder med bogstavet “R” er de mest vellykkede.

Danske bryllupstradetionerDanmark

Bruden må ikke sy sin egen brudekjole. Hvis hun gør, vil hvert et sting repræsentere en tåre der vil blive fældet i ægteskabet.[break]

Ungarn

Bortførelse af bruden plejede at være en vigtig tradition. Hvis det lykkedes at bortføre bruden, beviste det at gommen ikke var hende værdig.

HUSlovakiet

Efter bryllupsreceptionen smadrer gæsterne glas i gulvet, som det lykkelige par så derefter skal sørge for at rydde op.

Holland

Proppen fra den første flaske champagne, der bliver drukket under bryllupsfesten, skal lægges under brudeparrets pude på deres bryllupsnat. Dette skal velsigne dem med et godt sexliv.

TRTyrkiet

En lang række af biler kører i karavane gennem gaderne, mens der bliver dyttet for fulde gardiner.

Brasilien

I stedet for at kaste brudebuketten, kaster bruden en lille figur af bryllups-helgenen “Sankt Antoni”. Ligesom med buketten bliver pigen, der griber den lille figur den næste som går ned af kirkegulvet.

Indien

Bryllupsfesten kan vare alt mellem 3-5 dage, men den officielle ceremoni varer kun 2-3 timer. I de nordlige dele af Indien er der tradition for at gommen ankommer på en smukt dekoreret hest efterfulgt af syngende og dansende familiemedlemmer og venner.

Tjekkiet

Det første som det lykkelige brudepar forventes at spise, er en tjekkisk nudelsuppe – det forventes også, at de mader hinanden med suppen.

Finland

Dagen før brylluppet går mændene i sauna. Varmen skal repræsentere bruden, brudepigerne og brudens mor.

Se evt. en grafik med ovenstående traditioner her.

Denne artikel er leveret af Shopalike.dk – Online søgemaskine hvor man kan finde varer fra hundredevis af webshops