Luk

Top 10 sange du kan synge til bryllup!

Planlægning

Det er absolut ikke for alle! Og du skal både være modig og gøre dit forarbejde inden du kaster dig ud i at performe en hjerteskærende og vaskeægte love song for din udkårne til jeres bryllup. Men det kan lade sig gøre at overraske alle på din store dag. Det vil helt sikkert være en god idé at få noget sangundervisning i god tid op til, så du ikke falder helt igennem på det. Og så er det ellers bare at øve, øve, øve, til den sidder lige i skabet – eller er tæt på det i hvert fald.

Hvis du ikke ved, hvad du skal synge til dit bryllup, så har vi her 10 virkelig gode forslag til dig. Det er ægte kærlighedssange, og kan fremkalde tårer, selv hos den hårdeste mand eller kvinde.

Top 10 sange du kan synge til din udkårne

  1. My love is your love, Whitney Houston
  2. Have I told you lately that I love you, Van Morrison
  3. Cant help falling in love with you, Elvis Presley
  4. Everything,Michael Bublé
  5. I´m a believer, Neil Diamond
  6. Feeling good, Michael Bublé
  7. You´re beautiful, James blunt (syng ikke den sidste del “i will never be with you”)
  8. Come away with me, Norah jones
  9. Marry you, Bruno mars
  10. When a man loves a woman, Michael Bolton

Hvis du slet ikke har mod på at synge til dit bryllup, kan du også vælge at læse en del af sangen op for din udkårne.Vælg den del der beskriver jeres rejse eller forhold bedst. Det kan f.eks. være slutningen eller starten på din tale. Uanset hvad du finder på at overraske med til jeres bryllup, er det vigtigt, at du har hjertet med i det og at det er DIG. Og sørg derudover for at holde dit indslag kort. 10 minutter er meget passende og tid nok til at du får sagt det det du vil.

Se desuden HER hvordan du holder en god bryllupstale