Sådan undgår du at din bryllupsplanlægning går galt!

Planlægning

Først og fremmest – så kan det at planlægge et bryllup virke meget overvældende, det er jeg ret sikker på at alle brude vil skrive under på! Men samtidig er det også den skønneste rejse, eller det kan det i hvert fald være, hvis du starter rejsen på den rigtige måde, og ”putter de rigtige ting i din kuffert inden du tager afsted”. Længere nede i artiklen får du ét af de gode redskaber du kan bruge i din bryllupsplanlægning.

Undervejs i din bryllupsplanlægning bliver du mødt med uendeligt mange beslutninger der skal træffes, både store og små, og der skal laves lister og der er deadlines, som skal overholdes. Du er nødt til at være bare lidt organiseret, for at komme godt igennem og samtidig nyde din bryllupsplanlægningsrejse.

Det er nemmere sagt end gjort …

tænker du nok, og jeg kunne ikke være mere enig! Men det er altså ikke umuligt, og tusindvis af brudepar gør det hvert år.

Det bedste trick er selvfølgelig at være i gang i god tid, men selv hvis god tid ikke lige er en mulighed for dig, så kan du med nogle få redskaber, ja måske bare et enkelt, være total overskudsagtig i din bryllupsplanlægning. Kan du høre hvor jeg gerne vil hen af?

Kodeordet er ORGANISERING.

Du kommer til at have så mange bolde i luften på én gang, og du er simpelthen nødt til at have en god og overskuelig måde at holde styr på alle de bolde på.

Kom i gang med at planlægge med det samme!

En nylig undersøgelse foretaget af bryllupsappen WEDBOX viser, at 98 % af alle brudepar laver en huskeliste. Og det der er vigtigt i bryllupsplanlægningen, hvis det skal lykkes, er, at du hele tiden har adgang til din planlægning/huskeliste.

Noget som vi altid har på os, er vores smartphone.

Når du henter GRATIS app’en WEDBOX, som er på dansk, til din bryllupsplanlægning på din mobil, så er du hurtigt i gang med at planlægge.

Vi har testet gratis appen WEDBOX og giver dig her 4 grunde til hvorfor du skal bruge den i din bryllupsplanlægning:

 

  • Du har altid planlægningen i lommen (på din smartphone) og kan dermed planlægge brylluppet lige når det passer.
  • Det er nemt at samarbejde med din h2b eller w2b om bryllupsplanlægningen, da I begge har adgang til planlægningen i app’en.
  • Der er forslag til huskeliste og budget i app’en baseret på andre brudepars erfaringer.
  • App’en er på dansk og med dansk support
  • App’en er 100% gratis.

Hent app’en med det samme, uanset om du har været i gang med at planlægge eller først lægger hårdt ud nu. Den er gratis og den gør kun det hele meget nemmere og en del sjovere.

Hent til ANDROID

Hent til Apple

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *