Tilbage til messeoversigt

København

18-19. jan

Pris 125 kr. pr. person pr. dag. (Pris ved indgangen 150,- pr. dag)

Inkl. BRUDEN & GOMMEN værdi 89,50 (så længe lager haves).

Køb billet

København januar 2020

Vi byder velkommen til Danmarks
største BRYLLUPSMESSE.

Et sandt overflødighedshorn af ALT hvad der hører til den store dag. Det her er messen enhver med bryllupsdrømme, bør besøge.

De mere end 150 spændende stande byder indenfor i et univers for både brud og gom. Kjoler, kager, vielsesringe, limousiner, musik, spændende feststeder og lækkert herretøj, krydret med masser af uundværlige tips og idéer, der gør jeres bryllupsplanlægning både sjovere, nemmere og billigere.

Hvad sker der?
2 gange dagligt kan I opleve et helt nyt fantastisk “Wedding Fashion Show”, der langt overgår alle tidligere bryllupsshows i DK. Her kan I fra første parket tjekke alle de nyeste brudekjoler, herretøj og trends ud.

Wedding Fashion Show kl. 12.30 og 15.00

BRYLLUPMESSEN 2020 byder naturligvis også på utallige lækre smagsprøver på alt fra bryllupsmad til lækre bryllupskager, vine og andre lækkerier, og er smagsprøverne ikke nok, kan I nyde en let anretning i vores hyggelige café til tonerne af skøn bryllupsmusik.

Sæt bare det meste af dagen af – der bliver nok at se på og tage stilling til. Og er én dag ikke nok – så er det muligt at købe en 2-dags billet. Èn dag med veninderne og én dag med kæresten.

Vi glæder os til at se Jer!

Pris 125 kr. pr. person pr. dag. (Pris ved indgangen 150,- pr. dag)

Inkl. BRUDEN & GOMMEN værdi 89,50 (så længe lager haves).

Forum Copenhagen
Julius Thomsens Plads
1925 Frederiksberg C.
18-19. jan
Kl. 11.00 til 17.00

Foreløbig udstillerliste

Telt, borde & service

Bryllupsrejse

Øvrig udlejning