Bryllupskager og desserter

Lækre og smukke bryllupskager er et must til den perfekte bryllupsfest. Det er sjældent at man får så smuk, perfekt og stor en kage – så gå nu ikke på kompromis med kagen! Både I og gæsterne vil være taknemmelige for en rigtig bryllupskage med topper og det hele. Har du en ekstra sød tand? Det er der helt sikkert en masse af jeres gæster, som har. Vælg at diske op med lækre desserter, måske som supplement til bryllupskagen eller til receptionen.

  • Alle
  • Fyn
  • København
  • Midtjylland
  • Nordjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland

nordic wedding agency

Website // Facebook // Tlf. 51798188

Vi er jeres garanti for specialiseret viden og er en dedikeret partner når i skal planlægge og organisere jeres bryllup. Vores netværk er stærkt og bredt, og vi samarbejder med øens bedste branchefolk, som alle har en passion for Bornholm.

Hjemmeside

Kageriget

Website // Facebook

Her har vi stor erfaring i alle slags bryllupskager. Det er kun fantasien, der sætter grænser for vores kreation. Bryllupskager er vort speciale, og vores mål er at lave en bryllupskage til jer, som både smager og ser ud, præcis som I kunne tænke jer.

Hjemmeside

Sweet Cake

Kagekompagniet

Dream Kage by Dolce Assagio

American Pie Co.

Sweet Valentine

Kejserindens Gryder

Vanilla Chokolade

PLAYBAKE BAKERY

Haals Bageri

Albæk & Døtre

Lagkagehuset

Bryllupskagen
Hvordan vælger man en bryllupskage? Det kan være et svært valg, men bare rolig! De professionelle guider jer og giver jer råd til hvad I skal vælge og hvordan den skal se ud. De er kreative mennesker, så fortæl lidt om hvor mange I bliver, hvilket tema I har valgt for brylluppet og hvor det skal holdes – så har de helt sikkert en ide til flere forskellige, smukke bryllupskager.