Luk

Sådan bliver brudekjolerne i 2020

Brudekjoler

Et nyt år kommer ofte med en ny kollektion af smukke brudekjoler! Og 2020 er allerede sparket godt i gang, i hvert fald når det gælder brudekjolemoden.

5 brudelooks du særligt kan glæde dig til!

Vi kan allerede nu afsløre at 2020 bliver et år med et kæmpe udvalg både hvad angår facon, farve, tekstur, stof og snit. Og det glæder os. Det betyder nemlig, at kommende brude kan vælge og vrage og at alle kan stå i prøverummet i brudesalonen og føle sig smukke, når de er på jagt efter drømmebrudekjolen. Men der er 5 brudelooks, som vi er særligt begejstrede for i den kommende bryllupssæson. Og dem får du her.

Blush-kjolen

Det er ikke alle, der har lyst til at være hvid brud. Og du er heller ikke nødvendigvis en, der vil lave et større statement og kaste dig ud i en meget mørk eller endda en sort brudekjole. I den forbindelse kan du glæde dig over, at designerne fremviste en del blush brudekjoler. Det er simpelthen sådan en romantisk farve og så giver den bare kjolen noget karakter.

pronovias blush dress

Pronovias

Jumpsuit

Vi har set jumpsuits i flere brudekollektioner de seneste år, men 2020 sortimentet er simpelthen så fint. Vi er gået fra de mere tomboy jumpsuits til de meget mere feminine og elegante af slagsen. Og så kan de dresse op eller ned med f.eks. en jakke, et slør eller et slæb.

Viktor & Rolf brudejumpsuit

Viktor & Rolf

Der er ingen fare ved at tage to forskellige kjoler på, på din store dag. En brudekjole til vielsen og en anden til festlighederne bagefter. Det er der flere og flere, som gør.

Fjer

Til de modige og til dem der bare elsker fjer, så bliver 2020 et dejligt år! Du vil se fjer på mange brudekjoler, og der er da også noget posh over fjer! Skulle jeg giftes i 2020 havde jeg helt sikkert taget en fjer-kjole med i overvejelserne.

Pronovias feather dress

Pronovias

Minimalistisk

Vi elsker minimalismen her i Norden, og især Danmark er kendt for det. Og nu får andre lande i verden for alvor øjnene op for denne smukke trend, som er kommet for at blive.

Pronovias

Pronovias

Kappe-kjolen

Se den er ret oplagt i vores del af verden, hvor vejret er uforudsigeligt og der sagtens kan være køligt på din bryllupsdag i august. Så er de populære kappe-brudekjoler et oplagt valg. Også hvis du bare gerne vil dække dine arme. Uanset, så er kappen en chic accessorie og kan bruges til at dresse op eller ned.

pronovias brudekjole med kappe

Pronovias

 

Der er selvfølgelig også andre styles som vi kommer til at se et stort udvalg af, f.eks. buksedragten og den korte brudekjole, som virkelig fås i så mange flotte udgaver, at det er svært at vælge. Et godt råd til kommende brude er i hvert fald, at de skal beslutte sig – meget tidligt – for hvilken type brudekjole, de ønsker. Ellers gør det store og smukke udvalg det meget svært at vælge.

Og skulle det ske, at du falder hovedkulds for flere brudekjoler, så er der jo ingen fare i at tage to forskellige kjoler på, på din store dag. En brudekjole til dagen og en anden til aftenen. Det er der flere og flere, som gør.