Luk

Do’s og Dont’s når du skal prøve brudekjoler!

Brudekjoler

prøve brudekjoler

11 ekspert-råd når du skal prøve brudekjoler

 1. Book din brudekjoleprøvning tidligt på dagen! Hvorfor tænker du nok? Jo ser du, hvis du ankommer tidligt på dagen, er der større chance for at butikken ikke er overfyldt, og du kan få ekspedienternes fulde opmærksomhed.
 2. Start med at beslutte dig for hvilken kjoletype du er til. Og her er det meget vigtigt at du ikke slavisk følger moden – for det er ikke sikkert at din kropsform slavisk følger moden:-) Når det er på plads, så kig efter detaljer på kjolerne, det er oftest detaljer der udgør forskellen på en god og en fantastisk kjole.
 3. En lang, smuk kjole med slæb er uimodståelig, men husk på, at det er den øvre del af kjolen, de fleste vil lægge mest mærke til, og det er også den øvre del af kjolen, der vil være på de fleste af bryllupsbillederne og billederne som gæsterne får taget i løbet af dagen. Så sørg for at toppen af kjolen er to-die-for!
 4. Vi har nævnt det før, men siger det igen, din kjole skal afspejle at du føler dig sexet og tilpas i den, og så må den gerne have elementer af både det moderne og traditionelle
 5. Tag billeder af kjolen i butikken med dit eget kamera – du vil blive overrasket over hvordan det vil se meget mere anderledes ud end, når du kigger i spejlet. Kameraet lyver ikke! Spejlet kan godt finde på at lyve. Husk dog lige at spørge om du må tage et par billeder først, det er ikke alle butikker, der tillader det.
 6. Døm ikke kjolen, mens den hænger på bøjlen. Prøv en masse forskellige kjoler, det er du i din gode ret til. Når først kjolen er på din krop, kan den se helt anderledes ud, end da den hang på bøjlen. Vi har hørt om brude, der skulle prøve 27 forskellige kjoler i samme butik før de fandt den rigtige!
 7. Men prøv nu ikke alt for mange kjoler – det kan også gøre alting mere forvirrende og svært.
 8. Måske er du af den opfattelse at du skal have et helt slæng med ind, når du skal prøve brudekjoler. Forkert! Du behøver altså ikke tage samtlige veninder, mor, svigermor, nabo og yoga-buddy med. Husk på at alle dem du tager med, vil have en mening omkring dit valg af brudekjole – det gør ikke tingene nemmere, snarere mere stressende.
 9. Tag en lækker BH på, som du har købt efter mål og kyndig vejledning fra en ekspert, når du skal prøve brudekjoler. Mange kvinder kender ikke magten bag godt, kvalitetsundertøj,  og hvad det kan gøre for ens silhuette, hvis det er i rigtig størrelse, vel og mærke.
 10. Lad være med at kigge størrelser, når du prøver brudekjoler. Brudekjolen VIL blive tilpasset netop din størrelse. Som regel er brudekjoler 1-2 numre større i størrelsen.
 11. Husk at stille dig selv følgende spørgsmål når du prøver de forskellige kjoler: Føler jeg mig smuk, afslappet og selvsikker i denne kjole? Kan jeg danse i den? Kan jeg sidde ned?

Hvad er dit bedste brudekjoleråd? Skriv en kommentar og del med os:-)