Luk

De store udenlandske brudekjoledesignere har fået øjnene op for Brudesalonen Kennedys

Brudekjoler

Justin Alexander Signature

Annonce

I den lille by Sabro, få kilometer vest for Århus har byens gamle forsamlingshus fået store opmærksomhed fra de helt store udenlandske designere af populære brudekjole brands. Det er nemlig her de henvender sig når deres eksklusive brudekjoler skal præsenteres i Danmark. Og nu har du muligheden for at få fingrene i én af de eksklusive kjoler fra bl.a. Justin Alexander Signature kollektionen.

New Yorker Vibe eller Prinsesse-look. Hvad er du til?

Justin Alexander Signature er til den sofistikerede brud, som gerne skiller sig ud. Dramatikken er vigtig, overdådigheden er vigtig og hele looket oser af luksus, penge og sans for detaljen. I kollektionen er både de helt enkle brudekjoler med en statement-jakke med høj krave, sexede høje slidser i skørterne og meget dybe rygge og udskæringer. 

Justin Alexander Signature

blank

Justin Alexander Signature

Randy Fenoli

Sidste år var det Randy Fenoli, den store stjerne og designer fra ”Say Yes To The Dress”, der kontaktede Kennedys og spurge om de ville forhandle hans kollektion af brudekjoler. Det er gået forrygende og netop nu er den nye kollektion for 2021 landet i den smukke og eksklusive brudebutik. Den seneste er Beautiful Beginnings, som er de skønneste og mest romantiske brudekjoler, der fremhæver den smukkeste figur i blonder, perler og krystaller.

Randy Fenoli er nok mest kendt som manden der hjælpe brude med at finde den perfekte kjole i et at USA’s store brudekjole butikker, men han har faktisk syet kjoler siden han var ni år og har designet for flere store brudekjolemærker og modtaget flere DEBI-priser (Design Excellence in the Bridal Industry), som er den mest prestigefyldte award i brudekjolernes verden. 

At det er Kennedys, valget falder på, når kjolerne skal præsenteres for de danske brude, er ikke en tilfældighed.  Den personlige service fra stylister og skræddere sikrer, at brudene får den helt rigtige drømmekjole, og det er en vigtig faktor for designerne når de skal vælge hvem der skal være deres forhandler. De kjoler der sælges fra de store internationale navne, sælges kun i begrænset antal og kun hos ganske få forhandlere.
Er du interesseret i én kjole der er helt unik, så er der altså ingen vej uden om – så går turen til Brudesalonen Kennedys i Sabro, hvor du i ro og mag (og selvfølgelig under trygge forhold), kan prøve de mange flotte brudekjoler.

Er du plussize brud? Få her 8 gode råd til din brudekjole »

 

blank

Randy Fenoli

blank

Randy Fenoli

blank

Randy Fenoli

 

Ønsker du at se og prøve en masse brudekjoler? Så besøg Bryllupsmesserne – Læs mere her »

 

At det er Kennedys, valget falder på, når kjolerne skal præsenteres for de danske brude, er ikke en tilfældighed.

Brudesalonen Kennedys har eksisteret siden 1982 og er én af de ældste og mest anerkendte brudekjoleforretninger i landet. 

Kennedys har over 400 brudekjoler i forretningen fra store anerkendte mærker som Randy Fenoli, Justin Alexander, Sincerity, Lillian West, Modeca, Justin Alexander Signature, Le Papillon, Sweetheart, Curves, Très Chic & Jessie K og de fleste fås i Plus Size.