Luk

Brudekjoler til nordiske brude!

Brudekjoler

De fleste af os kender det. Som barn at dagdrømme. Dagdrømme om den flotte hvide kjole, om prinsen på den hvide hest. Om en af de helt store højdepunkter i livet: Ens helt eget bryllup.

Som voksen kommer dagen tættere på. Dagen, hvor du skal gå op ad det lange kirkegulv, mens alle øjne kigger beundrende på dig. Og det blik du får fra din kommende mand, når han ser dig i din smukke kjole, gemmer du i erindelse for evigt. Vi kender vist alle til de tanker, vi har tænkt om og om igen hele livet. Tanker, der alle leder frem til vores store dag. Vores bryllup.

Det eneste, der bare er ærgerligt, er, at det øjeblik, hvor du går op ad kirkegulvet, varer ganske kort.

Det har Anne Svalgaard Toftild dog prøvet at lave om på. Hun har nemlig renoveret en tidligere kirke i den lille by Birkelse, tæt på Aalborg, i Nordjylland. Sit store livsværk: Luxux.

Anne Svalgaard Toftild har prøvet at genskabe den autencitet, du kortvarigt oplever på din bryllupsdag – turen op ad kirkegulvet. Når du åbner dørene, spændt på at finde din brudekjole, bliver du mødt af det syn, du møder, når du skal giftes. Kjolerne hænger sirligt på bøjler langs kirkegulvet og fører til alteret, som smukt er lavet om til prøverum med et elegant forhæng foran et lille repos tilegnet den kommende brud. Alt imens dine bedste veninder, mor, søskende eller svigerfamilie sidder og venter spændt på at se dig i de smukkeste kjoler på bænke, der er bevaret fra den gamle kirke. Kjolerne, du skal prøve, er nøje udvalgt af Anne Svalgaard Toftild, og hver prøvning varer i 1 ½ time. Der bliver altid serveret friskbrygget kaffe og kage, mens du prøver.

I Luxux er der virkelig mange brudekjoler at vælge imellem, og derfor kommer kunderne gerne langvejs fra. Med en baggrund som designer har Anne Svalgaard Toftild håndplukket bryllupskjolerne til butikken, så de passer til de nordiske brude. Og foruden et væld af mærker i salonen, designer hun kjoler under eget mærke.

Udvalget er stort, og det uanset om du skal have en dyr eller billig kjole, om du behøver en kjole i en lille eller stor størrelse. Prismæssigt spænder kjolerne fra 2000-15.000 kr., så der er kjoler til ethvert budget.

På førstesalen er afdelingen for de smukke lavbudget-kjoler, og i langs kirkegulvet hænger der –  foruden alle de nye eksklusive brudekjoler – Jyllands absolut største udvalg af plussize brudekjoler fra et væld af internationale modehuse.

Vi glæder sig til at give dig en autentisk og fantastisk oplevelse i den smukke, gamle Baptist Kirke.

For mere information kan du tjekke vores hjemmeside: www.luxux.dk

Artiklen er skrevet og sponsoreret af LUXUX.