Brudekjoleprøvning i Jylland med gratis tapas og bobler!

Brudekjoler

De hyggelige lokaler hos Kongsgaard Bridal

Kongsgaard Bridal som har en lys og stemningsfuld brudebutik i hyggelige Give forstår virkelig at forkæle deres brude. Og det med god grund. Hanne har nemlig taget sin store erfaring fra Brudebutikken House of Brides med sig videre og er gået all in på et servicekoncept, der giver bruden og hendes gæster den ultimative oplevelse. Desuden fører de stadig de samme, gode mærker som du kender fra House of Brides.

Åbningstilbud

I april og maj måned har massevis af brude taget imod åbningstilbuddet om en brudekjoleprøvning ud over det sædvanlige hos Kongsgaard Bridal i Jylland, og derfor har butikken valgt at forlænge succesen.

Så kære brud, helt frem til 1. august 2019 har du og op til 4 af dine veninder mulighed for at komme til brudekjoleprøvning med hele showroomet for jer selv. Prøvningen inkluderer:

  • Vejledning/ brudekjoleprøvning
  • Spansk tapas
  • Nødder/chokolade
  • Friskpresset juice/champagne

Normalpris 1.250,- DIN PRIS: 0,- Ja det er ganske gratis helt frem til 1. august 2019.

Desuden er der ligeledes frem til 1. august 2019 50 % rabat på 30 udvalgte brudekjoler, som du kan se nede i butikken!

Så skynd dig at booke ved at ringe eller skrive til Hanne, tlf. 78754242, e-mail: info@kongsgaardbridal.dk allerede nu, så du sikrer dig og hele dit brudeslæng en gratis dag med forkælelse og mulighed for at finde drømme brudekjolen – måske endda med 50 % rabat.

En glad brud og hendes brudeslæng til brudekjoleprøvning med tapas og bobler

5 gode råd til din brudekjoleprøvning

Kongsgaard Bridal er kendt for at kunne tilfredsstille den moderne brud, der både ønsker at være feminin, trendy og sej – og samtidig bevare et strejf af den romantiske drøm! Her får du deres gode råd til, hvordan du får den allerbedste brudekjoleprøvning.

  1. Start tidligt! Det burde ikke være et problem, alle brude vil nemlig gerne i gang med jagten på drømme brudekjolen, så snart de kan. Kongsgaard Bridal hjælper dig med at finde den type brudekjole, der passer din stil, kropstype og bryllupstema bedst. Vi har et stort udvalg af brudekjoler i en bred prisklasse, som matcher ethvert budget.
  2. Book en aftale på forhånd. Det er meget nemmere for os at hjælpe og forkæle dig, hvis vi må have tid til at forberede os på at du kommer. Bestil tid hos Kongsgaard Bridal på tlf. 78754242 eller HER.
  3. Giv os lov til at anbefale dig nogle brudekjoler. Vi har stor erfaring i, hvad der ser godt ud på hvem, da vi har hjulpet mange brude med at finde deres drømmekjole, og selvom en brudekjole ikke umiddelbart falder i din smag, når du ser den hænge på bøjlen, kan du nemt blive overrasket over, hvor godt den sidder på DIG, når du får den på. Så udfordr dig selv lidt og lad os hjælpe dig lidt ud af din comfortzone. Det kan meget vel være at du bliver overrasket over dit endelige brudekjolevalg.
  4. Kom som du er. Det er ikke altid nemt at forestille sig, hvordan man vil se ud på sin store dag. Men når du har en brudekjoleprøvning hos Kongsgaard Bridal, hjælper Hanne dig både med sko, brudeslør og ideer til hvordan du kan sætte dit hår, så du kan få en idé om dit samlede look på din store dag inden du går herfra.
  5. Vær ikke bange for at sige JA til en brudekjole med det samme. Mange brude bliver overrasket, når de finder deres drømmekjole efter blot at have prøvet få kjoler. De tænker måske, at de er nødt til at prøve mange flere, før de beslutter sig endeligt. Men det er ikke nødvendigvis en god beslutning. Det kan ende med at gøre dig mere forvirret hvis du prøver for mange kjoler. Hvis den er der, så er den der, så glæd dig over det og “say yes to the dress!”

Skynd dig at booke ved at ringe eller skrive til Hanne, tlf. 78754242, e-mail: info@kongsgaardbridal.dk allerede nu, så du sikrer dig og hele dit brudeslæng en gratis dag med forkælelse og mulighed for at finde drømme brudekjolen.

Husk der er 50 % rabat på 30 udvalgte brudekjoler helt frem til 1. august 2019 hos Kongsgaard Bridal!

 

Artiklen er venligst sponsoreret af Kongsgaard Bridal

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *