Luk

Unik brudekjoleprøvning i Jylland!

Brudekjoler

De hyggelige lokaler hos Kongsgaard Bridal

Annonce.

Kongsgaard Bridal som har en lys og stemningsfuld brudebutik i hyggelige Give forstår virkelig at forkæle deres brude. Og det med god grund. Hanne har nemlig taget sin store erfaring fra Brudebutikken House of Brides med sig videre og er gået all in på et servicekoncept, der giver bruden og hendes gæster den ultimative oplevelse.

Desuden fører de stadig de samme, gode mærker som du kender fra House of Brides. De tilbyder 3 typer af brudekjoleprøvninger, så du og dit brudefølge kan få en helt særlig oplevelse. Inden du starter din brudekjolejagt er det også godt at forberede sig, og vi giver dig derfor her 5 gode til din brudekjoleprøvning.

5 gode råd til din brudekjoleprøvning

Kongsgaard Bridal er kendt for at kunne tilfredsstille den moderne brud, der både ønsker at være feminin, trendy og sej – og samtidig bevare et strejf af den romantiske drøm! Her får du deres gode råd til, hvordan du får den allerbedste brudekjoleprøvning.

 1. Start tidligt. Det burde ikke være et problem, alle brude vil nemlig gerne i gang med jagten på drømme brudekjolen, så snart de kan. Kongsgaard Bridal hjælper dig med at finde den type brudekjole, der passer din stil, kropstype og bryllupstema bedst. Vi har et stort udvalg af brudekjoler i en bred prisklasse, som matcher ethvert budget.
 2. Book en aftale på forhånd. Det er meget nemmere for os at hjælpe og forkæle dig, hvis vi må have tid til at forberede os på at du kommer. Bestil tid hos Kongsgaard Bridal på tlf. 78754242 eller HER.
 3. Giv os lov til at anbefale dig nogle brudekjoler

  Vi har stor erfaring i, hvad der ser godt ud på hvem, da vi har hjulpet mange brude med at finde deres drømmekjole, og selvom en brudekjole ikke umiddelbart falder i din smag, når du ser den hænge på bøjlen, kan du nemt blive overrasket over, hvor godt den sidder på DIG, når du får den på. Så udfordr dig selv lidt og lad os hjælpe dig lidt ud af din comfortzone. Det kan meget vel være at du bliver overrasket over dit endelige brudekjolevalg.

 4. Kom som du er 

  Det er ikke altid nemt at forestille sig, hvordan man vil se ud på sin store dag. Men når du har en brudekjoleprøvning hos Kongsgaard Bridal, hjælper Hanne dig både med sko, brudeslør og ideer til hvordan du kan sætte dit hår, så du kan få en idé om dit samlede look på din store dag inden du går herfra.

 5. Vær ikke bange for at sige JA til en brudekjole med det samme

  Mange brude bliver overrasket, når de finder deres drømmekjole efter blot at have prøvet få kjoler. De tænker måske, at de er nødt til at prøve mange flere, før de beslutter sig endeligt. Men det er ikke nødvendigvis en god beslutning. Det kan ende med at gøre dig mere forvirret hvis du prøver for mange kjoler. Hvis den er der, så er den der, så glæd dig over det og “say yes to the dress!”