Luk

3 gode råd til dig som er plussize brud

Brudekjoler

Annonce.

Killer curves

Det er ikke nogen hemmelighed, at plussize kvinder ikke ligefrem har væltet sig i et stort udvalg af moderne brudekjoler i god kvalitet. I hvert fald ikke indtil nu. For selvom fashion industrien i høj grad stadig benytter sig af en bestemt størrelse kvinder i magasiner, på catwalken og via andre kanaler for at promovere deres brands, så har de også indset noget meget vigtigt. At plussize mere og mere bliver normal-size. Og det er gode nyheder for dig som er plussize brud.

For brudemoden er heldigvis hoppet med på vognen i kursen mod at få alle kvinder til at føle sig smukke på deres store dag. Uanset størrelse, kurver og former. Vi er på vej mod ikke bare at forstå, men indse, at skønheden indeni altid vil være det vigtigste. Og at fashion i høj grad kan hjælpe os til at udtrykke vores indre skønhed udadtil, på hver vores måde. Her er 3 gode råd til dig som er plussize brud og på jagt efter din drømmebrudekjole.

Find brudekjolen der matcher din figur. Læs mere her »

 

plussize brud

Kennedys kollektion 2020

plussize brud

Kennedys kollektion 2020

 

Har du fundet dine brudesko? »

 

Find en specialist

Henvend dig til brudesaloner der har god erfaring med og stor viden om plussize brudekjoler. De skal ligeledes have et godt udvalg, da det viser, at plussize er et område, de tager seriøst.

Hos Brudebutikken Kennedys sætter de netop i februar og marts måned ekstra spotlight på plussize brudekjoler. Og selvom de i forvejen har et stort udvalg brudekjoler til plussize piger, så har de overtalt deres leverandører til at låne dem nogle ekstra plussize kjoler, så der vil være et endnu større udvalg til store piger med former.

Her vil være brudekjoler i store størrelser fra Très Chic, Sincerity, Lillian West og mange andre. Og de fleste kjoler fra Kennedys mærker kan bestilles op til størrelse 60, så du som plussize brud kan finde en den perfekte størrelse til dig.

Bevæg dig udenfor din komfort zone

 Det kan godt være at du sværger til en A-line brudekjole, men hvis din professionelle stylist i brudebutikken siger, at hun godt kan se dig i en anden type brudekjole, så giv det en chance, du kan ende med at blive meget overrasket.

Ønsker du inspiration til din brudekjole? Så besøg Bryllupsmesserne – Læs mere her »

 

Vent ikke med at shoppe brudekjole til du har tabt så og så mange kilo

Du kan roligt finde den type brudekjole du ønsker, selvom du ved, at du gerne vil tabe dig lidt inden brylluppet. Du kan altid få den fittet, så den passer i str. senere. Det ville være så ærgerligt at vente for længe, og ende med en ”standard” brudekjole, fordi du er løbet tør for tid til at vente på den rigtige brudekjole, eller få den tilpasset ved en skrædder.

På skrædderiet hos Kennedys bliver der lagt en masse kærlighed i din kjole. Og når din skrædder har syet den færdigt, er der en anden skrædder, der kvalitetstjekker den. Så din kjole er helt perfekt når du får den 😊

Se hvordan en brudekjoleprøvning foregår hos Kennedys HER.