Brudekjoler

Leder du efter den helt perfekte brudekjole? Vi har samlet en liste over Danmarks bedste leverandører af brudekjoler, så dan dig et overblik her.

  • Alle
  • Fyn
  • København
  • Midtjylland
  • Nordjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland

Love Lou

Website // Facebook // Tlf. 31350010

Stilrene, enkle og klassiske linjer i bløde materialer der bevæger sig naturligt. Brudekjoler der er skåret perfekt med grafisk kant, til kvinden der gerne vil være smukkest som sig selv. Love Lou Kjoleatelier har kjoler i størrelse eller syr efter mål i stilen Clean Simplicity med forståelse for brudens personlige ønsker og detaljer.

Hjemmeside

Buch Couture

Website // Facebook // Tlf. 25369934

Sammen med dig, skaber vi din perfekte brudekjole, som fremhæver både din personlighed og dine former. Alle vores kjoler bliver skabt fra bunden, med respekt for traditioner og frihed til at skabe det perfekte design.

Hjemmeside

CurvyliciousBride

Website // Facebook // Tlf. 22446064

Vi er dine specialister indenfor brudekjoler til kvinder med former og plussize og tilbyder kun smukke brudekjoler i størrelse 44-60. Hos os tager vi os god tid til at hjælpe dig så du finder drømme brudekjolen. Vi har desuden også et fint udvalg i festkjoler og accessories.

Hjemmeside

Esta La Milla

Website // Facebook // Tlf. 40537478

Det er nu dit eventyr begynder! Vi har landets største udvalg af brudekjoler både fra danske og udenlandske designere og ønsker at yde dig den bedste service, så du kan finde din drømme brudekjole.

Hjemmeside

Maria Fekih

Website // Facebook // Tlf. 31311971

All our wedding dresses and headpieces are handmade with love – quiet an amazing craftsmanship – also meaning that no two pieces will never be entirely the same.

Hjemmeside

Bride Fashion, Virum

Website // Facebook // Tlf. 45855151

Fantastiske brudekjoler, fantastisk personale og fantastisk service! Hos Bride Fashion finder du drømme brudekjolen!

Hjemmeside

Fuhrmanns

Website // Facebook // Tlf. 31314882

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas på din bryllupsdag og derfor vil vi gøre alt for, at vi finder den helt rigtige brudekjole til dig. Derfor tilbyder vi alle kommende brude en unik og personlig vejledning og lægger stor vægt på at give en professionel service igennem hele forløbet.

Hjemmeside

Unique Brude & Festkjoler

Say Oui

LA NOVIA Brudesalon

Celina Christensen Wedding Dresses

Copenhagen Bridal

Lucca Bride

Brud & Galla

Bente's Brudedesign

Jesper Høvring

Se også:
Festkjoler
Accessories

Brudekjolen – find den perfekte til dig
For at finde den perfekte brudekjole, kræver det at man sætter sig ind i de forskellige typer, der er. Hvilken stil kan du godt lide? Hvad tror du ser godt ud på din krop? Hvilken brudekjole tror du, at du vil føle dig mest tilpas i? Vælg ud fra dine drømme og fortæl dem videre, når du skal prøve kjoler i butikken. Hvis du har gjort dig tanker om hvad du ønsker, har du større mulighed for at finde den helt rigtige brudekjole til dig.
Få mere inspiration til at finde din brudekjole og se de nyeste brudekjolekollektioner her.