Brudekjoler

Leder du efter den helt perfekte brudekjole? Vi har samlet en liste over Danmarks bedste leverandører af brudekjoler, så dan dig et overblik her.

  • Alle
  • Fyn
  • København
  • Midtjylland
  • Nordjylland
  • Sjælland
  • Sydjylland

Love Lou

Website // Facebook // Tlf. 31350005

Stilrene, enkle og klassiske linjer i bløde materialer der bevæger sig naturligt. Brudekjoler der er skåret perfekt med grafisk kant, til kvinden der gerne vil være smukkest som sig selv. Love Lou Kjoleatelier har kjoler i størrelse eller syr efter mål i stilen Clean Simplicity med forståelse for brudens personlige ønsker og detaljer.

Hjemmeside

Cinderella Brude & festkjoler

Website // Facebook // Tlf. 50856500

Vi har altid 200 smukke kjoler på lager, der venter på dig. Vi bestræber os på, at have de bedste og mest konkurrencedygtige priser i hele området.

Hjemmeside

Skrædder Carina Grønning

Website // Facebook // Tlf. 53358360

Jeg arbejder ud fra en bred vifte af håndværksmæssige teknikker i nøje udvalgte materialer. Som skrædder vil jeg gerne dele mit håndværk til glæde for mine kunder.

Hjemmeside

CurvyliciousBride

Website // Facebook // Tlf. 22446064

Vi er dine specialister indenfor brudekjoler til kvinder med former og plussize og tilbyder kun smukke brudekjoler i størrelse 44-60. Hos os tager vi os god tid til at hjælpe dig så du finder drømme brudekjolen. Vi har desuden også et fint udvalg i festkjoler og accessories.

Hjemmeside

Esta La Milla

Website // Facebook // Tlf. 40537474

Det er nu dit eventyr begynder! Vi har landets største udvalg af brudekjoler både fra danske og udenlandske designere og ønsker at yde dig den bedste service, så du kan finde din drømme brudekjole.

Hjemmeside

Maria Fekih

Website // Facebook // Tlf. 31311971

All our wedding dresses and headpieces are handmade with love – quiet an amazing craftsmanship – also meaning that no two pieces will never be entirely the same.

Hjemmeside

Prins & Prinsesseskabet

Website // Facebook // Tlf. 42742077

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt perfekte brudekjole, uanset om du er til den store hvide drøm, en kjole med klassisk havfruesilhuet eller noget helt tredje. Vi har desuden et stort udvalg af festkjoler i forskellige modeller og farver, så du kan finde en kjole, du kan føle dig elegant og tilpas i.

Hjemmeside

Bride Fashion, Virum

Website // Facebook // Tlf. 45855151

Fantastiske brudekjoler, fantastisk personale og fantastisk service! Hos Bride Fashion finder du drømme brudekjolen!

Hjemmeside

Fuhrmanns

Website // Facebook // Tlf. 31314882

Det er vigtigt, at du føler dig tryg og godt tilpas på din bryllupsdag og derfor vil vi gøre alt for, at vi finder den helt rigtige brudekjole til dig. Derfor tilbyder vi alle kommende brude en unik og personlig vejledning og lægger stor vægt på at give en professionel service igennem hele forløbet.

Hjemmeside

Lilly Brudekjoler

Website // Facebook // Tlf. 75859955

Sensuelle linier og luftig lethed har inspireret den nye kollektion - tyl, blonde, chiffon og satin er mikset med transparens, net og stretchy materialer, der fremhæver den feminine figur og forvandler bruden!

Hjemmeside

Copenhagen Bridal

LA NOVIA Brudesalon

Say Oui

Bente's Brudedesign

Lucca Bride

Josefine Ingversen Couture

Celina Christensen Wedding Dresses

Jesper Høvring

Unique Brude & Festkjoler

Brud & Galla

Buch Couture

Se også:
Festkjoler
Accessories

Brudekjolen – find den perfekte til dig
For at finde den perfekte brudekjole, kræver det at man sætter sig ind i de forskellige typer, der er. Hvilken stil kan du godt lide? Hvad tror du ser godt ud på din krop? Hvilken brudekjole tror du, at du vil føle dig mest tilpas i? Vælg ud fra dine drømme og fortæl dem videre, når du skal prøve kjoler i butikken. Hvis du har gjort dig tanker om hvad du ønsker, har du større mulighed for at finde den helt rigtige brudekjole til dig.
Få mere inspiration til at finde din brudekjole og se de nyeste brudekjolekollektioner her.