Når man tweeter et ja

Blog

Når man skriver på det sociale netværk Twitter, tweeter man, oversat til godt gammeldags dansk, så kvidrer man. Derfor er der efterhånden mange, der bogstaveligt talt, har hørt en lille fugl synge om den danske kvinde, der i går blev friet til på Twitter.

Frieri på TwitterFrieriet lød: – Søde @NinkaNina. Jeg elsker dig og du betyder alt for mig. Jeg vil ikke leve uden dig. Vil du gifte dig med mig?

Da alle brugere af Twitter, der efterhånden tæller over 140 millioner, kan følge ens profil, må det have været noget af en besked at opdage.

Heldigvis lød svaret: – Kære søde @ConixDK. Der er ikke noget jeg hellere vil. Du er min Batman og jeg elsker dig højere end ord kan beskrive. Så JA! <3

 Gode brugere

Parret er begge flittige tweaters (brugere af Twitter, red.) og har netop genfundet hinanden via platformen, som derfor var det oplagte sted for den romantiske seance.

Der kan altså også være ret romantisk i cyberspace!

Hvad er det sjoveste, sødeste, underligste, mest romantiske frieri du har hørt om, eller måske selv har oplevet? Del gerne med de andre brugere her på Bryllupsportalen, ved at kommentere under indlægget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *