Luk

Street Food område med mad & drikke

Med en passion for street food og kærlighed til den fantastiske markedsstemning kører Mad & Marked landet rundt og sørger for lækker street food til alverdens arrangementer. Sammen med de bedste madentreprenører ruller vi food trucks ud både som street food catering til fester, og til at skabe madmarkeder, festivaler og andre fede events. Vi arrangerer pop-up-madmarkeder og tilbyder skræddersyede cateringløsninger af spændende og varierende street food til både virksomheder og private.

Street food catering til dit event

Har du et ønske om at den årlige sommerfest bliver det helt store samtaleemne blandt medarbejderne? Eller at gøre afdelingen mere sammenspist med en atypisk julefrokost? Måske vil du afholde en reception udover det sædvanlige?

Med Mad & Marked som partner garanterer vi at dit næste store event bliver både utraditionelt, uformelt og ualmindeligt hyggeligt. Sammensæt selv menuen blandt 70 street food trucks eller læn dig tilbage og nyd turen, mens vi står for både mad & drikke, miljø og indhold.
Uanset hvilken løsning du vælger, har vi fuld fokus på den helhedsoplevelse, som street food catering er og bør være. Den autentiske gademad serveres af lokale stadeholdere fra food trucks, hvis profiler kan være både økologiske, bæredygtige og allergivenlige.

Arrangør

overskrift

Mad & Marked

overskrift

70 60 63 10

overskrift

WEBSITE

overskrift

FACEBOOK

overskrift

INSTAGRAM

overskrift

LokationAktiviteten afholdes på standen

Tidspunkter

Søndag kl. 10.00-16.00